Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; augustus 2020

Babycadeau mogelijkheden; augustus 2020
Augustus is alweer een tijdje onderweg, maar ook deze maand verzorgen wij weer een tip voor een leuk babycadeau om te kunnen geven. Misschien heb je binnenkort een babyshower of is de baby al geboren en ga je binnenkort op kraambezoek, maar heb je nog geen leuk babycadeau gevonden. Lees dan verder, misschien hebben wij hier wel hét babycadeau waar je naar op zoek bent! Het gaat hier om een leuk babycadeau dat nog wel eens mist in een babykamer.

Houten naamtreintje voor jongens en meisjes

Een leuk babycadeau om te geven is een houten naamtreintje. Met een houten naamtreintje kun je de naam van de baby op een leuke manier weergeven, je moet dan uiteraard wel de naam van de baby weten. Het is een leuk gepersonaliseerd babycadeau voor bij de geboorte of met een verjaardag van de baby. De houten naamtreintjes kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, namelijk in groen petrol, pastelkleur of in naturel houtkleur. Het is daarom een geschikt babycadeau voor zowel een jongen als een meisje. Naast de locomotief en de letters zijn er ook lege tussenwagonnetjes en eindwagonnetjes te koop om de trein helemaal af te maken. Het houten naamtreintje is ook te koop als een set, zoals deze naamtrein in groen petrol kleur. Het locomotiefje, een monddoekje en een leuke cadeauverpakking zitten al in deze set. De letters, eindwagon en tussenwagonnetjes moeten nog worden toegevoegd. De kleur van het monddoekje kun je zelf kiezen.
Er zijn wel een aantal dingen waar je aan moet denken. De houten naamtreintjes zijn niet bedoeld als speelgoed, maar voor decoratie in de babykamer. Daarnaast kan er kleurverschil zijn tussen de houten wagonnetjes aangezien het hier om een natuurproduct gaat. Als laatst zijn er geen letters met een trema of accent, symbool of streepjes beschikbaar in de webshop.  De letters A tot en met Z en de cijfers 0 tot en met 9 zijn leverbaar voor de houten naamtreintjes.

Eenvoudig online te bestellen bij Babykadowinkel.nl

Wil je een houten naamtreintje bestellen voor het aankomende kraambezoek? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Wij proberen de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Over het algemeen is de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou aan huis afgeleverd.
Mocht het houten naamtreintje niet het babycadeau zijn waar je naar op zoek bent of wil je nog even verder kijken? Kijk dan gerust rond in onze webshop. We hebben een breed assortiment met verschillende babycadeau mogelijkheden. Hier zal ongetwijfeld een geschikt babycadeau tussen zitten. Voor verdere vragen of informatie kun contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!
 
    19-08-2020 08:40