Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; december 2019

Babycadeau mogelijkheden; december 2019

Het is altijd lastig om een beetje een leuk babycadeau te bedenken voor de geboorte van een baby. Wij zetten daarom iedere maand de leukste ideeën voor jou op een rijtje. Zo hebben we ook voor de maand december een aantal tips en ideeën om het zoeken van een babycadeau makkelijker te maken.

Houten naamtreintje
Voor een persoonlijk babycadeau is een houten naamtreintje een uitstekende keuze. Zo’n naamtreintje is perfect om te geven bij een geboorte of een eerste verjaardag. Je kunt een leuke blokkentrein met naam erop bestellen. Deze kan prima als decoratie op het babykamertje staan, maar daar kan ook leuk mee gespeeld worden als het kindje oud genoeg is. Een naamtreintje kan ook bestaan uit allemaal losse letters die als een treintje met elkaar verbonden zijn. Deze kun je voor een jongetje in het blauw kopen en voor een meisje is er een roze naamtreintje.

Een babybadjasje
Een heerlijk cadeau voor een pasgeboren baby is een babybadjasje. Met zo’n badjasje kan de baby helemaal warm ingepakt worden. Een babybadjasje kan ook prima bij een eerste verjaardag en kan dan na het badderen worden gebruikt. Wat nog leuker is, is een babybadjas met naam. De naam van de pasgeboren baby kun je er dan op laten borduren. Dit maakt het babycadeau nog persoonlijker en leuker.

Happy Horse knuffel
Een zacht en schattig babycadeau perfect voor de decembermaand, is een knuffelkonijn van Happy Horse. De knuffel Rabbit Richie is erg populair en wordt dan ook veel gebruikt als kraamcadeau of als cadeau bij een babyshower. Zo’n knuffelkonijntje van Happy Horse is heerlijk zacht en de pasgeboren baby kan er jarenlang mee knuffelen. Hoewel het een populair babycadeau is, raden wij het zeker aan om te bestellen. Eenzelfde knuffeltje kan nooit kwaad, stel je voor dat er eentje kwijt raakt of in de was moet. Je kunt beter eenzelfde knuffeltje achter de hand hebben zodat het baby’tje altijd lekker in slaap kan vallen.
 

Bestellen bij Babykadowinkel.nl

Alle bovengenoemde babycadeaus kun je online bestellen bij Babykadowinkel.nl. Je kunt ervoor kiezen om de cadeaus in te laten pakken door ons. Zo komt deze ingepakt en al aan bij jou of stuur hem gelijk naar de kersverse ouders. Voor vragen over een babybadjasje, Happy Horse knuffel of een naamtreintje kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!
 
    03-12-2019 09:18