Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; februari 2020

Babycadeau mogelijkheden; februari 2020
Ook voor de maand februari hebben we weer een aantal babycadeaus geselecteerd die perfect zijn voor een babyshower, bij het kraambezoek of voor de eerste verjaardag. Is er iemand in je omgeving zwanger of heb je er net een neefje, nichtje, kleindochter, kleinzoon of noem het maar op erbij gekregen? Lees dan snel verder. Voor een perfect babycadeau zit je bij ons namelijk goed. Wij helpen je graag op weg, zodat jij met het perfecte cadeau aan kan komen bij de kersverse ouders. Hieronder vind je een aantal babycadeau die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Zowel bij een geboorte als bij een eerste verjaardag of een babyshower.

Geboorteklompjes
Een perfect kraamcadeau, klompjes met de geboortegegevens van de kleine baby. Deze geboorteklompjes zijn perfect voor in de babykamer en zorgen voor leuke decoratie. Je kunt de naam van de baby op de klompjes zetten en daarbij de geboortedatum. Ook zitten er verschillende vormpjes op, van een hartje tot twee kleine babyvoetjes. De klompjes zijn handgeschilderd en te verkrijgen in de kleuren blauw, roze en een neutrale kleur. De geboorteklompjes uit ons assortiment zijn 15 cm lang en hebben een maat 24. Wat misschien nog wel het leukste is van deze geboorteklompjes, is dat ze in de eerste jaren als decoratieartikel in de babykamer kunnen worden gebruikt. Maar als de kleine eenmaal kan lopen, kan hij of zij de klompjes ook echt dragen. Hoe leuk is dat?!

Bekijk hier de geboorteklompjes en bestel eenvoudig online!

Hand en voet afdruk
Nog zo’n perfect kraamcadeau en ook uitermate geschikt voor een babyshower is een hand en voet afdruk pakketje. Hiermee kun je de schattige kleine handjes en voetjes vereeuwigen in een mooie afdruk. Deze afdruk kan in klei, gips of met verf zijn. In onze webshop vind je hand en voet afdruk pakketten van Happy Hands. Hier zit ook een mooie lijst bij waar je de afdruk in kan bewaren en zo bijvoorbeeld in de babykamer kan neerzetten of ophangen. Zo hebben de ouders altijd een permanente herinnering aan die schattige babytijd. Want echt, je vergeet al heel snel hoe klein ze waren. Dit is erg leuk voor jezelf, maar dus ook super leuk om cadeau te geven.  

Hand en voet afdruk van Happy Hands als perfect kraamcadeau!
    24-02-2020 14:25