0
Winkelwagen

Babycadeau mogelijkheden; januari 2020

Babycadeau mogelijkheden; januari 2020
Is er iemand in jouw omgeving zwanger, dan is het leuk om diegene een cadeautje te geven. Of dit nou je zus, dochter, vriendin of nicht is, bij Babykadowinkel.nl hebben we altijd de leukste zwangerschapscadeaus. Ook voor januari 2020 hebben we weer een paar producten uitgezocht, deze keer cadeaus speciaal voor de aanstaande ouders.

Proud MaMa babybel
Een babybel van Proud MaMa is een perfect cadeau voor een aanstaande moeder. Je kunt als (aanstaande) moeder deze natuurlijk ook voor jezelf kopen. Een ketting met een babybel is een tijdloos sieraad die naast een sierlijke uitstraling ook nog erg bijzonder is. De ketting is langer dan normale kettingen en komt op de buik te hangen. Het belletje wat aan de ketting zit maakt een geluid die een kalmerend effect heeft op de baby in de buik. Als de ketting wordt gedragen, dan beweegt deze iedere keer en maakt het belletje zachtjes geluid. Deze Proud MaMa babybel kan dan ook worden gebruikt als de baby geboren is en zal dan hetzelfde kalmerende effect hebben bij het kindje.  

Babydekentje van Jollein
Goed voorbereid zijn op de komst van een baby, dat is zeker aan te raden. Als omstander kun je hier natuurlijk ook bij helpen bij aanstaande ouders en kiezen voor een handig babycadeau. Een babydekentje van Jollein is zeker niet te missen bij de babyuitzet. Een babydekentje wordt dagelijks gebruikt om een baby lekker warm te houden. Met een babydekentje van Jollein kan de baby heerlijk in worden gepakt en zo goed warm worden gehouden. Bij Babykadowinkel.nl kun je de Jollein babydekentjes zelfs met een naam laten bedrukken om het cadeau zo persoonlijk te maken. Een perfect babycadeau om te geven aan de aanstaande ouders of bij een kraambezoek.  
 

De leukste babycadeau bestel je bij ons!

Bovenstaande babycadeaus zijn eenvoudig online te bestellen bij Babykadowinkel.nl. We hebben verschillende Proud Mama kettingen met een babybel eraan. Ook de dekentjes van Jollein zijn te verkrijgen in diverse soorten. Ze zijn er in verschillende kleuren, met leuke patroontjes of een dekentje met fijne wafelstof.

Heb je vragen over deze babycadeaus? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je verder!
 
    20-01-2020 14:14