Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; juli 2020

Babycadeau mogelijkheden; juli 2020

We zitten alweer in het midden van 2020. De tijd gaat enorm snel, dit geldt ook voor kersverse ouders. De tijd dat de baby nog zo klein is, is echt zo voorbij en daar moet je dan ook optimaal van genieten. Die eerste kraamweek worden ouders vaak geleefd en het is dan ook fijn om na de tijd even tot rust te komen. Doordat ze in de kraamweek allemaal leuke cadeautjes hebben gekregen, kunnen ze hier de komende tijd wel mee doorkomen. Allemaal leuke baby spulletjes en vaak krijgen de ouders zelf ook nog wel een kleinigheidje. Ben jij op zoek naar een leuk babycadeau voor de kersverse ouders, of heb je binnenkort een babyshower en ben je daarvoor op zoek naar een cadeau? In deze blog hebben we de tips en mogelijkheden van juli 2020 voor je een op een rijtje gezet.  

Een rammelaar
Ben je op zoek naar een klein kraamcadeautje of een leuk babycadeautje voor op een babyshower? Een rammelaar doet het altijd goed. Dit is vaak het eerste speelgoed waar de kleine mee gaat spelen en hier leren ze ook nog eens veel van. Een rammelaar stimuleert namelijk het gehoor van de baby, ook het grijpreflex, het zicht en de tastzintuigen worden hiermee geprikkeld. De baby kan ermee schudden, erop sabbelen en bijten, dit helpt ook weer met doorkomende tandjes. Een rammelaar is dus een cadeau wat er super leuk en schattig uitziet, maar ook nog eens erg goed is voor de ontwikkeling van de baby. Een leuke rammelaar is bijvoorbeeld die van Happy Horse, dit zijn rammelaars in de vorm van konijntjes en dat in allerlei verschillende kleuren.  

Een gevulde babymand
Met een gevulde babymand zit je eigenlijk altijd goed. Hier zitten allerlei leuke babyspulletjes in die goed van pas komen in de eerste maanden nadat de baby op de wereld is gebracht. Een babymand met babyspulletjes kan zowel bij een babyshower als op kraambezoek worden gegeven. Bij Babykadowinkel.nl hebben we diverse babymanden, het leuke hieraan is, is dat deze ook nog eens te personaliseren zijn. Zo kunnen een aantal producten uit de babymand worden voorzien van een naam. Hierbij kun je denken aan een knuffeltje met naam en een omslagdoek met de babynaam erop. Hoe leuk is dat?! De babymand bevat ook nog handige hydrofiele doeken, een knuffeldoekje en leuke handdoekjes. Super leuk om te krijgen en ook erg handig voor die eerste periode met de kleine.


 
    20-07-2020 09:49In verband met een magazijnverhuizing zijn wij er even tussenuit.

Met kortingscode 'KORTING2024' krijgt u t/m 12 juli
10% korting op de meeste producten in onze webshop.
(UITGEZONDERD CATEGORIE SALE EN ZAKELIJK)
Dat is leuk shoppen toch?

Vanaf maandag 15 juli zullen wij alle mails beantwoorden en bestellingen
(in volgorde van binnenkomst) gaan versturen.
Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe.
Dank u wel.