Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; juni 2020

Babycadeau mogelijkheden; juni 2020

Binnenkort een babyshower of is er al een kleine baby geboren en ben je op zoek naar een leuk babycadeau? Bij Babykadowinkel.nl hebben we ook deze maand voor jou weer een aantal leuke babykadomogelijkheden op een rijtje gezet. Dit keer zijn het een aantal bijzondere babycadeaus die zowel voor jongetjes als voor meisjes geschikt zijn. De babycadeaus kun je geven bij een babyshower, maar zijn op perfect voor een kraambezoek. Lees snel verder en vind zo de leukste tips en ideeën voor een babycadeau!

Bedrukt slabbetje
Een slabbetje, het lijkt een standaard cadeautje, maar dat is het zeker niet. Een slabbetje kan altijd worden gebruikt. Tijdens het eten van de eerste hapjes is een slabbetje niet te missen, er wordt dan nog lekker gesopt en de helft van het eten gaat vaak naast de mond. Slabbetjes kunnen ook al eerder worden gebruikt bij het geven van de fles, zo komt er geen melk op de kleertjes van de baby. Een slabbetje kan ook worden omgedaan om zo de kleertjes droog te houden. Baby’s en kleine kinderen kunnen erg veel kwijlen en hier kunnen de kleren helemaal nat van worden. Door een slabbetje om te doen wordt het meeste kwijl opgevangen door het slabbetje. Het is niet alleen een functioneel cadeau, maar het ziet er ook nog eens leuk uit. En het leukste van een slabbetje bij Babykadowinkel.nl is dat je deze kunt laten bedrukken met een naam of leuke tekst. Op deze manier maak je het een heel persoonlijk babycadeau wat super leuk is om te geven en zeker top is om te krijgen.

Zazu knuffel
Nog zo’n uitstekend babycadeau is een Zazu knuffel. Dit is geen gewone knuffel, maar een knuffel met een hartslag. Een baby kan heerlijk in slaap vallen met een zachte knuffel van Zazu die de kleine baby gerust stelt en zo kan de baby snel gaan slapen. De knuffel beschikt namelijk over 4 rustgevende melodieën. Ook heeft de Zazu knuffel 2 rustgevende geluiden van een waterval en een hartslag. De hartslag is misschien wel het meest bijzondere, hier worden baby’s namelijk erg rustig van. De baby heeft 9 maanden in de buik van de mama gezeten en hier de hartslag iedere dag van gehoord. Een hartslag wordt is dan voor veel baby’s ook een rustgevend geluid en hier kunnen ze heerlijk door slapen. De Zazu knuffels zijn er in diverse varianten, kies bijvoorbeeld voor een konijn, koala, hondje of lammetje.

Meer babykadomogelijkheden? Bekijk ons aanbod babycadeaus en bestel de leukste cadeautjes online voor een babyshower, bij een kraambezoek of zomaar aan de papa en mama to be. Meer informatie over jouw bestelling of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
 
    23-06-2020 10:13