Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Babycadeau mogelijkheden; januari 2021

Babycadeau mogelijkheden; januari 2021
Het nieuwe jaar is aangebroken en ook dit jaar mogen we weer pasgeboren baby’s verwelkomen. Helaas worden bezoekjes van familie of vrienden wel een stuk lastiger door het coronavirus. We mogen namelijk per huishouden niet meer dan twee gasten op één dag ontvangen. Natuurlijk wil iedereen met alle liefde gelijk op kraamvisite komen maar dit is dus niet verstandig. Met name nichtjes en neefjes zullen niet meteen langs kunnen komen. Echter hoeft dit niet te betekenen dat jij moet afwachten tot het coronavirus afneemt. Wil jij graag als oom of tante de kersverse papa en mama op afstand feliciteren? Dat kan! Speciaal voor jou heeft babykadowinkel.nl een rijtje gemaakt van dé leukste babycadeau mogelijkheden in januari 2021.

Cadeaupakketjes oom & tante

Ben jij oom of tante geworden? Dat is fantastisch nieuws! Er is een nieuw familielid bijgekomen en dit mag gevierd worden. Een feestje zit er niet in maar een pasgeboren baby mag niet vergeten worden. Om te laten blijken dat jij erg blij bent, is het leuk om een babycadeautje op te sturen. Maar wat is dan een leuk babycadeautje om te geven als oom of tante? Babykadowinkel.nl vindt de cadeaupakketjes voor oom en tante erg leuk! Deze cadeaupakketjes zijn verkrijgbaar in diverse varianten: alleen voor tante, alleen voor oom én voor oom en tante.
Wat zit er eigenlijk in dit cadeaupakketje van oom & tante? Het pakketje bevat een wit slabbetje met geborduurde tekst, een monddoekje welke verkrijgbaar is in meerdere kleuren én een opgerold Pamperluiertje. De geborduurde tekst is in dit geval ‘’Oom’s lieveling’’en/of ‘’Tante’s lieveling’’. De kleuren monddoekjes die je kunt kiezen zijn: wit, babyroze, roze, grijs, turquoise, fuchsia, stonegreen, navy blue, mint en babyblauw. Al deze fantastische én praktische babycadeautjes zijn verpakt in een luxe grijs tasje. Dit pakketje kun jij gemakkelijk versturen of zelf even snel bij de voordeur neerzetten. Bovendien kun jij gemakkelijk laten weten wie de afzender is. Bij elk cadeaupakketje oom & tante zit namelijk een wenskaartje. Met een lief berichtje laat jij jouw familielid gegarandeerd stralen. Super leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen!

Dé leukste babycadeautjes bestel je eenvoudig online!

Naast cadeaupakketjes voor oom & tante heeft Babykadowinkel.nl nog veel meer babycadeau mogelijkheden. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment welke je eenvoudig online bestelt en dat tegen dé scherpste prijzen. Heb je een vraag over één van onze producten of wil je graag meer tips voor unieke babycadeaus? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
 
    18-01-2021 12:23