Wij zijn even met vakantie - vergeet de kortingscode niet - voor meer info - klik hier

Babycadeau mogelijkheden; september 2020

Babycadeau mogelijkheden; september 2020
Het blijft altijd ontzettend leuk en spannend wanneer er weer een baby op komst is. En bij een zwangerschap horen natuurlijk ook leuke babycadeautjes. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je baby, kleinkind of neefje/nichtje? Ook deze maand verzorgen wij weer wat inspiratie voor een leuke babycadeau. Lees snel verder, want misschien hebben wij wel hét babycadeau waar jij naar op zoek bent.


Babyknuffels met tekst of naam

Een leuk cadeau om te geven is een knuffel! Wij zijn dol op knuffels en knuffels doen het altijd goed! Knuffels met een eigen gezichtje wat ervoor zorgt dat ze een eigen karakter krijgen. Super zachte konijntjes, beertjes, aapjes, olifantjes, girafjes, walvisjes, hondjes, schaapjes en nog veel meer zullen je hart stelen. De knuffels zijn er in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Veel van onze knuffels zijn unisex en dus geschikt voor iedere baby. Wil je een persoonlijk babycadeau geven? Het leuke aan de babyknuffels is dat je een aantal van de babyknuffels kunt personaliseren door er een naam of tekst op te laten drukken. De teksten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld ‘Jullie worden opa & oma’ of ‘Bij oma is het altijd feest’. Maar je kunt ook zelf een bedrukking kiezen die jij zelf leuk vindt!


Nachtlampje

Een ander leuk cadeautje om te geven is het Nachtlampje Gina Giraf. De baby hoeft niet meer bang te zijn in het donker met Gina Giraffe van Zazu! Het nachtlampje kun je op het nachtkastje zetten en na 30 minuten zal het lampje vanzelf uitgaan! Het leuke is dat je verschillende kleuren kunt instellen voor het lampje zoals geel, oranje, rood, roze, blauw, turquoise of groen. Wordt de baby wat ouder en begint het een peuter te worden? Gina is ook te gebruiken als zaklamp voor kindjes vanaf 3 jaar!

Meer babykadomogelijkheden? Bekijk ons aanbod baby cadeaus en bestel de leukste cadeautjes online voor een babyshower, bij een kraambezoek, of zomaar! Meer informatie over jouw bestelling of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
 
    17-09-2020 11:57
☀️ Shop met 10% korting ☀️

Wij zijn er even tussenuit, en gaan even vakantie vieren.
De webshop blijft gewoon open, dus u kunt gewoon shoppen. En hoe!

Met kortingscode 'VAKANTIE2022' krijgt u t/m 26 augustus*

10% korting op uw bestelling.
Dat is leuk shoppen toch?

Maandag 29 augustus zijn wij weer terug van vakantie en zullen wij alle mails beantwoorden & bestellingen (in volgorde van binnenkomst) gaan versturen. Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe. Geniet van de zomer!

Liefs, team babykadowinkel.nl
* geldig op bestellingen van 15 t/m 26 augustus