Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Een leuk blijvend cadeau bij een geboorte

Een leuk blijvend cadeau bij een geboorte
Is er een baby’tje geboren? Hoera! Daar hoort natuurlijk een kraamcadeautje bij. Maar wat is nou een leuk en blijvend cadeautje voor de geboorte? Het geven van een blijvend kraamcadeau kan namelijk best een uitdaging zijn. Wij zetten daarom een aantal leuke ideeën op een rij.


Diverse soorten kraamcadeau’s

Het kiezen van een blijvend kraamcadeau is niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk niet iets geven waar de ontvanger niet blij mee is en het kraamcadeau geruild moet worden. Daarom zijn er en paar dingen die je in gedachte kunt houden bij het kiezen van een leuk kraamcadeau

Handige en nuttig kraamcadeau
Wanneer je voor het eerst moeder wordt, heb je ongelooflijk veel nodig voor de baby. Denk bijvoorbeeld aan luiers, hydrofiele doeken, spuugdoekjes, slabbetjes en rompertjes. Van deze producten heb je vaak meer nodig dan je denkt en dit soort verzorgingsproducten zijn vaak dan ook meer dan welkom.


Uniek en origineel kraamcadeau
Vaak wordt een kraamvrouw overladen met cadeaus. Voornamelijk wanneer er sprake is van een grote familie en veel vrienden. Hoe zorg je er dan voor dat jouw cadeau er echt uitspringt? Denk outside the box en kom met een origineel cadeau waarvan je zeker weet dat niemand anders hiermee aankomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk naamtreintje? Een super leuk accessoire voor op de babykamer!


Gepersonaliseerd kraamcadeau
Wil je echt een uniek cadeau geven? Ga dan voor een gepersonaliseerd kraamcadeau. Knuffels, mutsjes, rompertjes en nog veel meer kun je laten bedrukken met een persoonlijke tekst of naam. Bij Babykadowinkel beschikken we over een uitgebreid assortiment met cadeautjes en cadeausets voor pasgeboren baby’s welke gepersonaliseerd kunnen worden.
    19-04-2021 12:27