Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Een uniek babyshower cadeau geven

Een uniek babyshower cadeau geven

Een uniek babyshower cadeau geven

Het duurt niet lang meer… en dan is de baby er! Tijd om dit te vieren met een babyshower of babyborrel. Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk babyshower cadeau voor je (schoon)zus of vriendin? Het uitzoeken van een geschikt cadeau kan een pittige klus zijn! Wij helpen je daarom graag een handje met de 5 leukste ideeën! Zodat de aanstaande moeder iets krijgt waar ze ook écht iets aan heeft en waar ze mee verrast wordt.
 

5 tips voor de leukste babyshower cadeaus!

Een babyshower wordt gevierd met een heerlijke taart, vrolijke slingers en natuurlijk de leukste cadeaus! Heb je inspiratie nodig voor het uitzoeken van een leuk cadeau? Wij hebben de leukste geschenken voor je op een rijtje gezet.
  1. Babysokjes in een eierdoosje
De babysokjes in een eierdoosje is een origineel en leuk cadeau voor de babyshower. De verpakking ziet er aantrekkelijk uit en het cadeau is ook nog eens praktisch. De aanstaande moeder zal erg verrast zijn wanneer zij het eierdoosje open maakt en de gekleurde babysokjes ziet!
  1. Samengesteld babypakket met knuffels
Met een babypakket cadeau zit je altijd goed! Laat bijvoorbeeld een leuk pakket samenstellen met knuffeltjes, badcapes en knuffeldoekjes. Dit zijn artikelen die altijd goed van pas zullen komen voor de baby en lang mee zullen gaan!
  1. Babyschoentjes en slofjes
Schattige babyschoentjes of babyslofjes zijn essentieel voor baby’s. Geef stoere of schattige babyschoentjes cadeau op de babyshower. Zo heeft de aanstaande baby altijd warme voetjes!
  1. Milestone krasposter
Op zoek naar een uniek cadeau? Kies dan voor een originele krasposter! De krasposter kan later volledig worden ingevuld met de naam, geboortedatum, groei en andere bijzondere momenten. Geef een krasposter op een babyshower, zodat alles kan worden bijgehouden vanaf moment één!
  1. Cadeaubon van Babykadowinkel.nl
Vind je het lastig om een specifiek cadeau uit te zoeken? Kies dan voor een cadeaubon. Met een cadeaubon kan aanstaande moeder zelf een leuk cadeau uitzoeken. Met een cadeaubon weet je zeker dat ze het leuk gaat vinden!


Online een babyshower cadeau bestellen op Babykadowinkel.nl

Op zoek naar een origineel babyshower cadeau? Zoek dan niet verder! Kijk eens rond op de website van Babykadowinkel.nl. Wij  beschikken over een ruim assortiment cadeaus voor babyshowers, nieuwe moeders, nieuwe vaders en de leukste gepersonaliseerde cadeaus. Alle cadeaus zijn eenvoudig te bestellen voor een betaalbare prijs!
 
    11-08-2021 16:25