Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Gepersonaliseerd baby cadeau geven

Gepersonaliseerd baby cadeau geven

Gepersonaliseerd baby cadeau geven

Heeft één van jouw vriendinnen of familieleden een baby gekregen? Hartstikke leuk, gefeliciteerd! Op een kraambezoek kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar een baby cadeau uitzoeken is zo makkelijk nog niet. Je wilt het liefst iets kopen waar de ouders wat aan hebben, maar het moet naast praktisch ook leuk zijn om te geven. Vaak weten de aanstaande ouders best goed wat ze willen hebben of nog nodig hebben. Vraag aan hun of ze een lijstje hebben en stem daar vervolgens jouw cadeau op af! Om te voorkomen het kraamcadeau ergens achterin de kast beland, hebben wij een aantal baby cadeau ideeën op een rijtje gezet waar de kersverse ouders écht wat aan hebben.

Persoonlijk babycadeau geven
Wil je een extra persoonlijk en origineel cadeau? Verras de kersverse ouders dan met een leuk gepersonaliseerd baby cadeau! Veel ouders zijn erg verrast als ze een persoonlijke baby cadeau krijgen met bijvoorbeeld de naam van hun kleine meid of jongen. Het krijgt niet alleen een mooi plekje op de babykamer, ze zullen het ook waarderen dat het speciaal voor hun kindje is gemaakt. Wij vonden de volgende gepersonaliseerde babycadeau erg leuk.


Naamtreintje
Een leuke houten naamtrein met de naam van de pasgeboren baby is een heel leuk gepersonaliseerd baby cadeau. Bij Babykadowinkel.nl kun je ervoor kiezen om een lettertrein zelf samen te stellen, waarbij iedere letter op een apart wagonnetje staat. Deze wagonnetjes worden dan met elkaar verbonden doormiddel van haakjes en oogjes. Zo vormen alle letterwagonnetjes een mooie naamtrein.


Krasposter
Met de Milestone krasposter cadeauset zit je altijd goed. Dit gepersonaliseerde baby cadeau bevat een prachtige krasposter in A2 formaat waar verschillende belangrijke mijlpalen van de baby wordt bijgehouden. Heeft de kleine de eerste stapjes gezet? Kras de gouden laag op de poster weg en noteer de datum. De poster is volledig beschrijfbaar waardoor alle gegevens zoals de naam, geboortedatum, groei en andere bijzondere momenten bijhoudt. De Milestone krasposters zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en worden geleverd in een luxe cadeau- en bewaarkoker.

 

Gepersonaliseerd baby cadeau bestellen bij Babykadowinkel.nl

Alle gepersonaliseerde baby cadeaus zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van Babykadowinkel.nl. Ben je op zoek naar nog maar persoonlijke baby cadeaus? Bekijk ons aanbod babycadeaus en bestel de leukste gepersonaliseerde baby cadeaus voor een babyshower of kraambezoek!
 
    21-07-2021 10:10In verband met een magazijnverhuizing zijn wij er even tussenuit.

Met kortingscode 'KORTING2024' krijgt u t/m 12 juli
10% korting op de meeste producten in onze webshop.
(UITGEZONDERD CATEGORIE SALE EN ZAKELIJK)
Dat is leuk shoppen toch?

Vanaf maandag 15 juli zullen wij alle mails beantwoorden en bestellingen
(in volgorde van binnenkomst) gaan versturen.
Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe.
Dank u wel.