Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Het perfecte baby cadeau voor de feestdagen - 2021

Het perfecte baby cadeau voor de feestdagen - 2021

Het perfecte baby cadeau voor de feestdagen - 2021

Yes! Het is alweer bijna zo ver… De feestdagen komen er aan! Dat betekent cadeautjes voor jong en oud! Vooral in deze periode is het van belang om te denken aan de mensen die dicht bij je staan. In het eerste levensjaar van een baby zijn er veel mijlpalen: de eerste stapjes, de eerste woordjes en niet te vergeten: de eerste kerst! De eerste kerst van een baby moet natuurlijk bijzonder zijn. Hierbij hoort natuurlijk het perfecte kerstcadeau.

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een baby voor de feestdagen? Dan ben je bij Babykadowinkel aan het juiste adres! Wij hebben de leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor baby’s, maar ook de leukste babycadeautjes voor kerst. Hieronder lichten we een aantal producten uit die volgens ons de leukste kerstcadeautjes zijn!
 

Ruim assortiment kerst baby cadeaus

Kerst Cadeauset Sophie de Giraf
Onze leukste cadeau voor de kerst is toch echt wel de kerst cadeauset van Babykadowinkel.nl. Heeft één van jouw vriendinnen of familieleden in het afgelopen jaar een baby gekregen? Geef de baby én ouders een onvergetelijke eerst kerstmis met Sophie de giraf! De baby zal er aandoenlijk uitzien met zijn mutsje en slofjes. Het pakket bestaat uit een knuffel (genaamd: Sophie de giraf), mutsje, 2 slofjes, monddoekje en een mooie cadeauverpakking met wenskaartje.

Baby cadeau Milestone krasposter
Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk babycadeau voor de kerst? Kies dan voor een super gave Milestone Krasposter! De ouders kunnen zelf alle gegevens invullen. Op deze manier missen ze nooit meer en belangrijke mijlpaal! Wanneer een baby één van de 26 belangrijkste mailpalen behaalt, kun je de gouden laag weg krassen en een datum noteren. Zo staan de ouders écht even stil bij dit unieke moment.

Een Milestone krasposter is een super origineel cadeau dat wordt geleverd in een luxe cadeau- en bewaarkoker! Naast de poster krijg je er ook een super leuk babymutsje en monddoekje bij! Alles wordt als cadeau verpakt in de bijpassende koker met wenskaartje. Super leuk om te geven én te krijgen!
 

De leukste baby cadeautjes online bestellen bij Babykadowinkel.nl

Alle kerst baby cadeautjes zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop van Babykadowinkel.nl. We beschikken over een breed assortiment waar voor iedereen een geschikt baby cadeau tussen zit. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd baby cadeau? Bekijk dan ons aanbod online en bestel bijvoorbeeld een kraamcadeau met naam of een leuk gepersonaliseerd cadeau!
 
    25-11-2021 16:48In verband met een magazijnverhuizing zijn wij er even tussenuit.

Met kortingscode 'KORTING2024' krijgt u t/m 12 juli
10% korting op de meeste producten in onze webshop.
(UITGEZONDERD CATEGORIE SALE EN ZAKELIJK)
Dat is leuk shoppen toch?

Vanaf maandag 15 juli zullen wij alle mails beantwoorden en bestellingen
(in volgorde van binnenkomst) gaan versturen.
Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe.
Dank u wel.