Internationale dag van het kind

Internationale dag van het kind
De dag van het kind, dit wordt over de hele wereld gevierd. Deze dag wordt door verschillende landen op diverse dagen gevierd, in Nederland vieren we dit op 1 juni. Op deze dag staat het kind centraal en wordt er gevierd dat je kind bent. De dag is eigenlijk hetzelfde als vader- en moederdag, maar dan staat het kind in het middelpunt. Kinderdag wordt gevierd om zo stil te staan bij het kind zijn en dat een kind ook echt ruimte moet krijgen om kind te kunnen zijn. Er zijn veel kinderen die door verschillende omstandigheden dit niet kunnen, en daarom mogen de kinderen op deze dag ook extra dankbaar zijn als zij dat wel kunnen. Vrij en gelukkig opgroeien, dat is wat ieder kind wil!
 

De leukste cadeaus voor kinderdag

Hoewel in Nederland kinderdag niet zo erg leeft, kunnen we het nog wel vieren. Bij Babykadowinkel.nl hebben we daarom ook een aantal leuke cadeaus op een rijtje gezet die je als ouders aan je kind kunt geven. De cadeaus zijn geschikt voor diverse leeftijden en we weten zeker dat je hier je kind of kinderen blij mee zult maken!

Een rugtas
Gaat je kind al naar school of moet hij of zij er na de zomervakantie aan geloven? Dan is een rugtas en uitstekend cadeau om te geven op kinderdag. Bij Babykadowinkel.nl hebben we diverse rugtassen, met de leukste prints en in mooie kleuren. Zowel meisjes rugtassen als jongens rugtassen kun je bij ons online bestellen. Je kunt een rugtas los kopen, maar je kunt het ook als pakket kopen. Deze pakketjes zijn perfect voor als je nog een baby hebt, hier zitten namelijk allemaal leuke babyspulletjes in. Misschien wel het leukste van onze rugtassen is dat je deze kunt laten bedrukken met een naam!

Baby badjas
Hoe leuk is dat, een babybadjas met naam! Een perfect cadeau voor kinderdag is een babybadjas. Heb je een baby tussen de 0 en 12 maanden, dan kun je een bedrukte babybadjas bij ons online bestellen. Dit is ook een leuk cadeau om te bestellen als je nog in verwachting bent of om aan andere kersverse ouders te geven op deze mooie feestdag. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben we diverse babybadjasjes in ons assortiment. Deze zijn van een zachte badstof gemaakt en uitstekend te gebruiken na het badderen of douchen. Zo kan je kind nog even genieten van de warmte van de douche of het bad. En zeg nou zelf, een baby met een badjasje aan en een eigen naam erop, te schattig toch?!

 
    25-05-2020 09:59