Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Knuffel Bear Bella met naam op shirtje Voorbeeld Knuffel Bear Bella met naam op shirtje kleur mogelijkheden knuffelshirtje Optioneel cadeauverpakking
Knuffel Bear Bella met naam op shirtje

Exclusief gepersonaliseerd baby cadeau, deze Knuffel Beer Bella met naamborduring op shirtje. De knuffelshirtjes zijn leverbaar in meerdere kleuren. Cadeauverpakking mogelijk.

39,95
Prijs per stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Volgen met track & trace naar ontvanger
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Veilig voor- en achteraf betalen
  • WebShopKeurmerk - 9.6

Productomschrijving

Deze heerlijk zachte knuffel Bear Bella van Happy Horse is ideaal als kraamcadeau met naam. De naam van de baby wordt geborduurd op het knuffelshirtje. Een uniek en gepersonaliseerd baby cadeau. Gegarandeerd succes bij de blijde ouders. De knuffelshirtje zijn leverbaar in meerdere kleuren.

De knuffel Happy Horse Bear Bella is ca 40 cm groot (staand). De naamborduring op het shirtje heeft een hoogte van ongeveer 2,5 cm en varieert afhankelijk van de lengte van de naam en het gekozen lettertype. Let op: het shirtje is geen speelgoed. Let op: Houdt bij het kiezen van de borduurkleur rekening met de gekozen kleur van het knuffelshirtje.

Cadeauverpakking in linnen tas mogelijk, toeslag 4,95.
Nogmaals, let op: het shirtje is geen speelgoed.

De leukste babyknuffel met naam op shirtje
Heeft iemand in uw familie- en/of vriendenkring recent een baby gekregen? Dan wordt het tijd voor u om een leuk babycadeau te zoeken, om de kersverse ouders mee te verrassen, tijdens het kraambezoek. Het zoeken naar een leuk babycadeau kan een tijdrovende klus worden. Gelukkig voor u heeft Babykadowinkel.nl de leukste babycadeaus. Waaronder de leukste babyknuffels met naam op shirtje. Deze leuke babyknuffels met naam op shirtje zijn het geschikte kraamcadeau om te geven!

Leukste assortiment babyknuffels met naam op shirtje Babykadowinkel.nl is het webadres als u op zoek bent naar een leuke babyknuffel met naam op shirtje. Wij bieden diverse leuke babyknuffels met naam op een shirtje aan. Dus of de baby nu een jongentje of een meisje is. Met de babyknuffels met naam op het shirtje van Babykadowinkel.nl zit u altijd goed. Wij hebben twee varianten knuffels in ons assortiment. Een schattige giraffe en een diverse beren. Al deze knuffels zijn voorzien van een shirtje, waarvan u de kleur zelf kunt kiezen. Het lettertype en de grote bepaalt u helemaal zelf. Zo personaliseert u de babyknuffel met naam op shirtje perfect voor de pasgeboren baby.

De babyknuffel met naam op shirt is een staande knuffel met naam van ca. 40 cm hoog. Dit maakt de knuffel met naam op shirtje geschikt om neer te zetten op de babykamer. Zo kleedt het de babykamer nog net wat meer aan. 

Snel en netjes geleverd

Heeft u uw babyknuffel met naam op shirtje samen kunnen stellen? Dit leuke babycadeau bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. U heeft de mogelijkheid om direct te betalen of via een van onze andere betaalmethoden. Wanneer uw bestelling afgerond is, zal deze netjes geleverd worden. Wij streven erna om dit binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Wanneer u vragen heeft over onze producten, of meer informatie wilt over Babykadowinkel.nl dan helpt onze klantenservice u graag

Productnummer: bkw-496

Staat: NIEUW

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram