Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Knuffel Heartbeat Liz Lammetje Knuffel Zazu Heartbeat Liz Lammetje Knuffel Heartbeat Liz Lammetje Optioneel cadeauverpakking Knuffel Zazu Heartbeat Liz Lammetje 6 melodietjes Knuffel Zazu Heartbeat Liz Lammetje hartslaggeluid Knuffel Zazu Heartbeat Liz Lammetje huil sensor Knuffel Zazu Heartbeat Liz Lammetje timer
Knuffel Heartbeat Liz Lammetje

Geef de (aanstaande) ouders en de baby het perfecte baby cadeau! Bestel nu ons Knuffel Heartbeat Liz Lammetje. Inclusief batterijen. Optioneel cadeauverpakking in linnen tasje.

44,95
Prijs per stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Volgen met track & trace naar ontvanger
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Veilig voor- en achteraf betalen
  • WebShopKeurmerk - 9.7

Productomschrijving

Zazu Liz het lammetje Heartbeat (inclusief set van 4 AAA Duracell batterijen)
Afmetingen: 32 x 15 x 15 cm
Werkt op 3 x AAA-batterijen (inclusief set van 4 Duracell batterijen)
De knuffel is wasbaar (verwijder wel eerst de geluidsmodule)
Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.

Optioneel cadeauverpakking in linnen tas met wenskaartje, toeslag 4,95.
Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie.
De getoonde kleuren kunnen op je scherm enigszins afwijken van de echte kleuren.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een pasgeboren baby of tijdens een zwangerschap? Dan is knuffel Liz het Lammetje perfect! Deze schattige en zachte knuffel zal de baby meteen geruststellen en helpen om snel in slaap te vallen. Met 4 rustgevende melodietjes en 2 kalmerende geluidjes, zoals het ritme van een hartslag en het geluid van een waterval, zorgt Zazu Liz voor een serene sfeer. Je kunt eenvoudig de melodieën en geluiden instellen met behulp van de muziekmodule die netjes opgeborgen kan worden in Liz's rug. Bovendien kun je via deze module ook het gewenste volume regelen. Het afspelen van de hartslaggeluiden bootst zelfs de geruststellende werking van de moeder na. En wanneer je kleintje huilt, schakelt Liz automatisch in om hem of haar te troosten - erg handig dus! Een simpele shake van deze knuffelvriend activeert ook gemakkelijk de geluidjes en muziekjes, maar wees gerust, ze stoppen automatisch na 10 minuten. Kortom: Knuffel Lammetje Liz neemt de kleine mee naar dromenland met rust en kalmte!

Productnummer: bkw-1938

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram