Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Knuffel Heartbeat Small Coco Koala Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala Knuffel Heartbeat Small Coco Koala Optioneel cadeauverpakking Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala 6 melodietjes Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala hartslaggeluid Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala huilsensor Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala timer Knuffel Zazu Heartbeat Coco Koala geluidsmodule
Knuffel Heartbeat Small Coco Koala

Geef de (aanstaande) ouders en de baby het perfecte baby cadeau! Bestel nu ons Knuffel Heartbeat Small Coco Koala. Inclusief batterijen. Optioneel met cadeauverpakking in linnen tasje.

39,95
Prijs per stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Volgen met track & trace naar ontvanger
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Veilig voor- en achteraf betalen
  • WebShopKeurmerk - 9.7

Productomschrijving

Zazu Heartbeat Coco Koala (inclusief set van 4 Duracell AAA-batterijen)
Wassen: Knuffel is wasbaar (mits de geluidsmodule is verwijderd)
Afmeting: ca. 18 x 15 x 12 cm
De knuffels zijn getest volgens internationale regelgeving
Werkt op 3 x AAA batterijen (inclusief set van 4 Duracell AAA batterijen)
Leeftijd: Vanaf 0+ maanden.

Optioneel met cadeauverpakking in linnen tas met wenskaartje, toeslag 4,95.
Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie.
De getoonde kleuren kunnen op je scherm enigszins afwijken van de echte kleuren.

Een lief en nieuw knuffelvriendje met Coco de Koala! Dit schattige, zachte knuffeltje stelt de baby gerust en zorgt ervoor dat hij of zij lekker snel in slaap valt. Coco beschikt over 4 rustgevende melodietjes en 2 rustgevende geluidjes: hartslag en waterval. De melodietjes en geluidjes zijn eenvoudig in te stellen via de meegeleverde muziekmodule die op te bergen is in het rugje van Coco. Via de muziekmodule kunt u tevens het gewenste volume van de melodietjes en geluidjes instellen. Het geluidje dat een harstslag afspeelt, bootst de harstslag van de moeder na, voor een extra geruststellende werking. Het lieve knuffeltje zal de baby daarnaast automatisch gerust stellen wanneer hij of zij huilt, want dan schakelt Coco zichzelf automatisch in. Wel zo makkelijk! Het afspelen van de geluidjes kan ook eenvoudig gestart worden door het knuffelvriendje even te schudden. De geluidjes en muziekjes zullen na 10 minuten automatisch stoppen met afspelen. Kortom: Dit knuffeltje zal de baby heerlijk rustig naar dromenland begeleiden!

Productnummer: bkw-1939

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram