Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Knuffeldoekje Heartbeat Rabbit Becky Kraamcadeau met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Rabbit Becky met naam
Knuffeldoekje Heartbeat Rabbit Becky Kraamcadeau met naam

Exclusief gepersonaliseerd kraamcadeau met naam: Knuffeldoekje Heartbeat Rabbit Becky. Gegarandeerd succes bij de kersverse ouders. Bestel nu!

44,95
Prijs perĀ stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Met cadeauverpakking en wenskaartje
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Exclusief gepersonaliseerde kraamcadeaus
  • WebShopKeurmerk - 9.8 - 552 reviews

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor de kersverse ouders en hun baby? Dit babycadeau zal hen zeker veel rust geven. Het knuffeldoekje is geborduurd met de naam van de baby, waardoor het extra persoonlijk wordt. Je kunt erop vertrouwen dat de ouders blij zullen zijn met dit gepersonaliseerde cadeau.


Het Becky het Konijn Heartbeat Knuffeldoekje zorgt ervoor dat de baby rustig in slaap valt. Becky speelt namelijk 6 verschillende geluiden af, waaronder een hartslag, natuurgeluiden, white noise en 3 fijne slaapmelodietjes. Na 10 minuten schakelt de muziek automatisch uit. Werkt op 3 AAA batterijen) Prijs is inclusief een set van 4 AAA Duracell batterijen)


Maar dat is niet alles! Als de baby huilt, zorgt de huilsensor ervoor dat het laatst gekozen nummer weer wordt afgespeeld. De module van het knuffeldoekje geeft je ook de mogelijkheid om zelf de geluiden te kiezen en het volume aan te passen. Plaats eenvoudigweg de module in het hoofdje van het doekje nadat je het gewenste geluid hebt geselecteerd.


Je kunt het knuffeldoekje gemakkelijk bevestigen aan een speen door middel van een speciale speenhouder. Een klittenbandje maakt het ook mogelijk om het doekje vast te maken aan bijvoorbeeld het bedje of de wandelwagen van je kleintje. Op deze manier heb je Becky altijd binnen handbereik.


Dit babypakketje wordt geleverd in een mooi cadeautasje en bevat ook een monddoekje. Het monddoekje is gemaakt van 100% zuivere katoen en heeft een afmeting van 30 x 30 cm. De kleur van het monddoekje naar keuze bij de opties.


Let op: om te voldoen aan Europese richtlijnen en het CE-keurmerk, wordt de naam door het doekje geborduurd. Het knuffeldoekje dient met de hand gewassen te worden (zonder module).


We bieden deze set ook aan inclusief gratis cadeauverpakking met een wenskaartje erbij. Houd er rekening mee dat de getoonde kleuren op de afbeeldingen iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Productnummer: bkw-1060

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram