Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Knuffeldoekje Heartbeat Vos Felix Kraamcadeau met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam Knuffeldoekje Zazu Heartbeat Vos Felix met naam
Knuffeldoekje Heartbeat Vos Felix Kraamcadeau met naam

Ontdek het exclusieve gepersonaliseerd knuffeldoekje Heartbeat Vos Felix! Een speciaal kraamcadeau met naam. Geef de kersverse ouders en de baby een uniek gepersonaliseerd baby cadeau.

44,95
Prijs perĀ stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Met cadeauverpakking en wenskaartje
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Exclusief gepersonaliseerde kraamcadeaus
  • WebShopKeurmerk - 9.8 - 552 reviews

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de nieuwe ouders en hun baby? Dit geweldige babycadeau zal hen zeker verrassen en veel vreugde brengen. Het knuffeldoekje is speciaal door de naam door het knuffeldoekje te borduren waardoor het extra persoonlijk wordt. De ouders zullen ongetwijfeld dolgelukkig zijn met dit gepersonaliseerde geschenk.

Het Heartbeat Knuffeldoekje, genaamd Felix de Vos, zorgt ervoor dat de baby rustig in slaap kan vallen. Het doekje speelt 6 verschillende geluiden af, waaronder het rustgevende geluid van een hartslag, natuurgeluiden, witte ruis en 3 heerlijke slaapmelodietjes. Na 10 minuten schakelt de muziek automatisch uit zodat de baby diep en rustig kan slapen. Voor het gebruik heeft het doekje heb je 3 AAA-batterijen nodig. Inclusief bij deze prijs ontvang je een set van 4 AAA Duracell-batterijen.

Maar er is meer! Dankzij de ingebouwde huilsensor zal Felix automatisch het laatste gekozen nummer afspelen wanneer de baby huilt. Daarnaast biedt de module van het knuffeldoekje jou de mogelijkheid om zelf geluiden te selecteren en het volume aan te passen. Plaats eenvoudigweg de module in het hoofdgedeelte van het doekje nadat je jouw favoriete geluid hebt geselecteerd.

Dit fantastische knuffeldoekje kan gemakkelijk worden bevestigd aan een speen dankzij de speciale speenhouder. Daarnaast kan het doekje met behulp van klittenband ook worden vastgemaakt aan bijvoorbeeld het bedje of de wandelwagen van jouw kleintje. Op deze manier heb je Felix altijd binnen handbereik en zal hij voor veel vreugde zorgen.

Dit knuffeldoekje wordt in een schattig cadeautasje geleverd, inclusief een monddoekje. Het monddoekje is gemaakt van 100% zuiver katoen en heeft een afmeting van 30 x 30 cm. De prachtige stonegreen kleur geeft het doekje een stijlvolle uitstraling.

Belangrijk: om te voldoen aan Europese richtlijnen en het CE-keurmerk, wordt de naam door het doekje geborduurd. Het knuffeldoekje dient met de hand gewassen te worden (zonder de module).

We bieden dit complete babycadeau inclusief gratis cadeauverpakking, samen met een wenskaartje. Houd er rekening mee dat de getoonde kleuren op de afbeeldingen iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie.

Productnummer: bkw-1075

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram