Leuke babycadeautjes voor het nieuwe jaar

Leuke babycadeautjes voor het nieuwe jaar
We zitten alweer meer dan een week in het nieuwe jaar, en om 2020 goed te beginnen komen wij je tegemoet met deze leuke blog. Hierin geven we een aantal tips voor babycadeautjes die perfect zijn voor het nieuwe jaar. De feestdagen zijn vaak een periode waar veel zwangerschappen bekend worden gemaakt. Dit komt doordat de hele familie dan vaak bij elkaar is en het een perfect moment is voor deze aankondiging. Tevens is het dan ook een perfecte gelegenheid om een leuk cadeautje te geven.

Als de zwangerschap met de feestdagen of oud en nieuw bekend is gemaakt, wordt het vaak het nieuwe jaar dat je een cadeau kunt kopen voor de aanstaande ouders. Daarom hebben wij wat leuke babycadeautjes en tips voor jou op een rijtje gezet die perfect zijn als babycadeaus voor het nieuwe jaar. Zowel voor een aangekondigde zwangerschap als een pasgeboren baby, deze cadeaus zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Binnenkort een babyshower? Dan kun je ook rustig even verder lezen voor de leukste tips.   

Babykoffertje met naam
Er wordt steeds vaker gekozen voor een leuk pakket met verschillende cadeautjes erin. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om zelf een babypakket samen te stellen. Weet je niet goed wat je in zo’n cadeaupakket moet doen, dan kun je ook kiezen voor een gevuld babykoffertje met naam. Het babykoffertje is dan al gevuld met leuke babycadeautjes die leuk zijn om te geven bij een geboorte. Maar ook voor de aanstaande ouders is het leuk om zo’n koffertje te krijgen, zo wordt het allemaal pas echt. Een babykoffertje is gevuld met verschillende cadeautjes, die per koffertje verschillen. Zo kun je kiezen voor een koffertje met een omslagdoek, knuffeldoekje en sokjes. Het babykoffertje kun je laten bedrukken met een naam om het persoonlijker te maken. Ook kun je ervoor kiezen, als het baby’tje al geboren is, om het gewicht, de lengte en de geboortedatum op het koffertje te laten drukken. Ook het is het bij ons mogelijk om producten in het koffertje ook nog eens te laten bedrukken met een naam. Erg leuk om te geven en super leuk om zo’n gevuld babykoffertje met naam te krijgen!

Baby badcape met naam
Wat ook een leuk babycadeautje is voor het nieuwe jaar, is een baby badcape met naam. Dit is een perfect kraamcadeau en zal ook zeker goed worden ontvangen. Het is belangrijk dat een baby goed warm blijft na een lekker badje. Dit kan uitstekend met een zachte en warme badcape uit onze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende badcapes voor de pasgeboren baby. De meeste badcapes zijn voorzien van een capuchon die ervoor zorgt dat het hoofdje ook lekker warm blijft. Onze baby badcapes zijn gemaakt va neen goede absorberende badstof die perfect zijn voor na het badderen. Er zijn diverse kleuren waar je uit kunt kiezen en je kunt de badcape laten bedrukken met een naam. Door een naam erop te laten zetten maak je het cadeau gelijk een stuk persoonlijker en dus perfect als kraamcadeau!

Benieuwd naar meer leuke babycadeautjes? Neem een kijkje in onze webshop en bestel de leukste babycadeautjes eenvoudig online. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!
 
    09-01-2020 09:19