0
Winkelwagen

Leuke kadotips voor een Valentijns-baby

Leuke kadotips voor een Valentijns-baby
Een Valentijns-baby? Ja dat bestaat echt, dat is een baby die geboren wordt op 14 februari. Een baby die ter wereld komt op Valentijnsdag dus. Dit verdient toch een extra leuk cadeautje? Dat vinden wij nou ook. Daarom hebben wij speciaal voor Valentijnsdag een aantal super leuke tips voor babycadeaus op deze speciale dag.  
Knuffeldoekje van LIEF!
LIEF! is een super leuk merkje wat onder andere babykleding en kinderkleding verkoopt. Ook hebben ze de leukste knuffeldoekjes. Deze LIEF! knuffeldoekjes zijn dan weer perfect als babycadeau voor op Valentijnsdag. Voor zowel een jongentje als meisjes zijn er knuffeldoekjes van dit merk. Bij het LIEF! knuffeldoekje voor meisjes zitten roze accenten en een schattig roze vogeltje. Bij het knuffeldoekje voor jongens zijn er blauwe details en zit er een lief hondje op. Beide knuffeldoekjes zijn te bedrukken met een naam om het babycadeau zo nog persoonlijker te maken.

Bekijk hier de knuffeldoekjes van LIEF!

Borstel- en kamsetje
Nog zo’n leuk cadeau speciaal voor een Valentijns-baby is een borstel- en kamsetje. Deze ziet er niet alleen heel erg leuk uit, het komt ook nog eens goed van pas. Een setje bestaat dus uit een borstel en een kammetje waar je de haartjes van de kleine baby voorzichtig mee kunt borstelen. Het setje is speciaal ontworpen voor het gevoelige hoofdhuidje van de baby. De borstelhaartjes zijn extra zacht, hierdoor kan de borstel al gelijk vanaf de geboorte worden gebruikt. Tevens kan het setje met de borstel en kwam ook worden gebruikt als het kleintje wat ouder is. Hij of zij kan dan zelf de haartjes borstelen of kammen met dit leuke setje.

Bij Babykadowinkel.nl hebben we een borstel- en kamsetje van BamBam. Deze kun je hier bestellen!
 

De leukste babycadeautjes bestel je bij Babykadowinkel.nl   

Bovenstaande cadeautjes zijn super leuk om te geven als er een baby wordt geboren op Valentijnsdag. Ook kun je deze cadeaus natuurlijk op andere momenten ook prima geven. De babycadeaus kun je eenvoudig online bestellen in de webshop van Babykadowinkel.nl. Heb je vragen of benieuwd naar andere tips? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!  
 
    13-02-2020 13:22