Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Mogelijkheden met babycadeautjes

Mogelijkheden met babycadeautjes

Mogelijkheden met babycadeautjes

Is er een baby’tje geboren of heb je binnenkort een babyshower? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een babycadeautje is dan zeker op zijn plaats. Maar wat ga je kopen? Het kiezen van een passend babycadeau is best lastig en je wilt natuurlijk met iets unieks aankomen. Er zijn verschillende mogelijkheden met babycadeautjes. Ga eerst na of het een meisje of jongentjes is, op basis daarvan kun je al makkelijker een keuze maken. Is het geslacht nog niet bekend, ga dan voor een neutraal cadeau. Er is erg veel keuze uit verschillende babycadeautjes, ga je voor een leuke knuffel of toch een setje kleding. Speelgoed doet het ook altijd goed, echter is dit vaak iets waar ze pas later echt mee kunnen spelen.
 

Knuffeldoekje als babycadeau

Knuffels doen het eigenlijk altijd goed als kraamcadeau of bij een babyshower. Toch zijn knuffels vaak nog een beetje groot voor de kleine baby om mee te knuffelen. Een knuffeldoekje komt dan vaak beter tot zijn recht en zijn daardoor erg geschikt als kraamcadeau. Knuffeldoekjes zijn er in verschillende vormen en maten. Met een knuffeldoekje kan de baby heerlijk in slaap vallen. Veel knuffeldoekjes zijn klein en compact, hierdoor blijven ze veilig voor de baby.

Bij Babykadowinkel.nl beschikken we over een ruim assortiment met verschillende knuffeldoekjes. Deze knuffeldoekjes zijn een perfecte mogelijkheid voor een babycadeautje. De knuffeldoekjes van Happy Horse zijn erg populair en worden dan ook vaak gegeven bij een babyshower of kraambezoek. Met zo’n knuffeldoekje is het ook nog niet zo erg als de kersverse ouders het dubbel krijgen. Als het ene knuffeldoekje dan in de was moet of kwijt is, dan kan de andere worden gebruikt en kan de baby gewoon heerlijk slapen.
 

Happy Horse knuffeldoekje met naam

Wil je toch uniek zijn met een knuffeldoekje als cadeau en er zeker van zijn dat niemand anders met zo’n babycadeautje aankomt? Kies er dan voor om het knuffeldoekje te laten voorzien van een naam. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de naam van de baby al bekend is. Een knuffeldoekje met naam is vaak niet heel handig om te geven bij een babyshower, omdat hier de naam nog niet bekend is. De knuffeldoekjes van Happy Horse zijn in de vorm van een schattig konijntje. Bij Babykadowinkel.nl kun je deze Happy Horse knuffeldoekjes online bestellen in de leukste kleuren. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!    
 
    18-11-2019 16:00