Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Slaapknuffel Bruno Slaapknuffel Bruno Optioneel cadeauverpakking Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno Kraamcadeau Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu Slaapknuffel Bruno met lampje Zazu
Slaapknuffel Bruno

Op zoek naar een kraamcadeau? Deze slaapknuffel Bruno is leuk om te geven en om te krijgen. Gegarandeerd succes bij de kersverse ouders. Optioneel cadeauverpakking.

49,95
Prijs per stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Volgen met track & trace naar ontvanger
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Veilig voor- en achteraf betalen
  • WebShopKeurmerk - 9.7

Productomschrijving

Op zoek naar een kraamcadeau voor jongen of meisje? Deze slaapknuffel is leuk om te geven en om te krijgen. Gegarandeerd succes bij de kersverse ouders. Zazu Bruno is een schattig, muzikaal beertje met een nachtlampje en muziek, zodat je kleintje heerlijk in slaap zal vallen. De lichtmodule bevindt zich in het buikje van Bruno, en kan ook eenvoudig uitgenomen worden. Het licht van het nachtlampje is zacht, zodat je altijd comfortabel nachtlicht in de kamer van je kleintje kunt creëren. Naast licht geven, is Zazu Bruno ook erg muzikaal! Je kunt namelijk kiezen uit 7 melodietjes: hartslag, witte ruis, shushing, lounge en drie slaapliedjes. Ieder melodietje is in te stellen op drie volumeniveaus. Gaat je kindje huilen? Bruno heeft een geluidssensor waardoor hij automatisch weer aan gaat om je kleine gerust te stellen. Werken de melodietjes ook niet? Dan kun je je eigen ingesproken liedje of verhaaltje van 30 seconden inspreken en afspelen. Zowel het geluid als het licht schakelen automatisch uit na 20 minuten, om zo het energieverbruik te beperken. Slaap zacht!

Zazu slaapknuffel met lampje Bruno
(inclusief set van 4 AAA Duracell batterijen)
Feestelijk verpakt in een linnen tas.

Optioneel cadeauverpakking in linnen tas en wenskaartje, toeslag 4,95.
Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie.
De getoonde kleuren kunnen op je scherm enigszins afwijken van de echte kleuren.

Productnummer: bkw-1266

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram