Wij zijn even met vakantie - vergeet de kortingscode niet - voor meer info - klik hier

Wat geef je aan een baby met Sinterklaas?

Wat geef je aan een baby met Sinterklaas?
‘’O, kom er eens kijken…’’ Het is alweer bijna 5 december en dat betekent dat het tijd is voor het kinderfeest Sinterklaas. Kleurenpieten, pepernoten, de stoomboot, chocoladeletters, Amerigo en natuurlijks Sinterklaas zelf maken het kinderfeest compleet. Wat ook niet kan ontbreken bij Sinterklaas, is een stapel cadeautjes voor de kinderen. Jaarlijks schrijven duizenden kinderen verlanglijstjes met hun wensen en bij goed gedrag zullen ze enkele cadeautjes in hun schoen of op sinterklaasavond ontvangen. Maar wat geef je aan een baby die nog geen verlanglijstje kan maken? Ook daar zijn genoeg leuke Sinterklaas babycadeautjes voor. Om het je gemakkelijk te maken, heeft Babykadowinkel.nl speciaal voor jou een selectie gemaakt van de drie leukste en meest unieke babycadeautjes die je kunt geven tijdens Sinterklaas!

Leuke Sinterklaas babycadeautjes

Met een leuk babycadeautje maak je niet alleen de baby enorm blij, de ouders vinden het ook altijd super leuk om hun baby te zien stralen met unieke en mooie spulletjes. Voordat je een babycadeautje kunt geven, zal je er eerst een moeten bedenken. Maar wat zijn nou eigenlijk leuke Sinterklaas babycadeautjes? Babykadowinkel.nl heeft een selectie gemaakt van haar drie meest geliefde babycadeautjes tijdens Sinterklaas. De volgende tips zullen je helpen met het kiezen van een leuk Sinterklaas babycadeautje:

Speelgoed
Iets waar je kinderen altijd mee blij maakt, is speelgoed. Bij speelgoed voor baby’s kun je denken aan een rammelaar of knuffel. Je kunt een rammelaar al geven aan baby’s van ongeveer drie maanden. Een rammelaar is een hol voorwerp met balletjes, door ermee te schudden zal er geluid uitkomen. Voor baby’s zijn er rammelaars verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Kies jij voor een simpel wit Nijntje, schattige roze konijn of spetterende blauwe dolfijn? Naast rammelaars kun je er ook voor kiezen om een knuffel te geven met Sinterklaas. Baby’s en kinderen nemen knuffels overal mee naar toe, het is een vriend geworden die ook nog eens extreem zacht aanvoelt. Bij Babykadowinkel.nl zijn er veel knuffels van verschillende dieren. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor de leukste beren-, giraffe-, apen- en konijnenknuffeltjes. Allemaal zachte en vriendelijke babycadeautjes waar iedere baby blij van wordt!

Gepersonaliseerd
Wat ook erg leuk is om te geven met Sinterklaas, zijn gepersonaliseerde babycadeautjes. Een handdoekje, knuffel, slabbetje of rompertje met een naam van het kind is een erg uniek cadeau. Ook kun je babycadeautjes personaliseren zonder het naam van het kind. Wat erg grappig is om te doen, is een babycadeautje te geven met de tekst ‘’Oma’s lieveling’’ of ‘’Opa’s lieveling’’. Niemand zal hetzelfde geven en je weet zeker dat jouw cadeau opvalt.

Cadeaubon
Weet jij niet wat een leuk Sinterklaas babycadeautje is? Geen probleem. Wanneer je niet weet wat een baby al wel of niet heeft, kun jij er ook altijd voor kiezen om een cadeaubon te geven. Met een cadeaubon zit je altijd goed en kunnen de ouders zelf iets halen waar ze daadwerkelijk ook iets aan hebben. Het bedrag van de cadeaubon kun je zelf bepalen en je kunt er ook een persoonlijk berichtje op laten bedrukken. Een ideaal cadeau om als opa, oma, oom of tante te geven aan een baby met Sinterklaas.


Bestel eenvoudig online bij Babykadowinkel.nl!

Wil jij een van deze leuke babycadeautjes geven met Sinterklaas? Bestel dan eenvoudige online via onze webshop. Babykadowinkel.nl garandeert een snelle levering en je kunt jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten. Mochten de bovenstaande babycadeautjes niet zijn waar je naar op zoek bent of wil je nog even verder kijken? Kijk dan gerust rond in onze de webshop. We hebben een breed assortiment waar voor iedereen een geschikt babycadeau tussen zit. Om jouw babycadeautje compleet te maken kun je het ook feestelijk laten inpakken. Maak indruk met jouw leuke Sinterklaas babycadeautje!
 
    16-11-2020 09:30
☀️ Shop met 10% korting ☀️

Wij zijn er even tussenuit, en gaan even vakantie vieren.
De webshop blijft gewoon open, dus u kunt gewoon shoppen. En hoe!

Met kortingscode 'VAKANTIE2022' krijgt u t/m 26 augustus*

10% korting op uw bestelling.
Dat is leuk shoppen toch?

Maandag 29 augustus zijn wij weer terug van vakantie en zullen wij alle mails beantwoorden & bestellingen (in volgorde van binnenkomst) gaan versturen. Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe. Geniet van de zomer!

Liefs, team babykadowinkel.nl
* geldig op bestellingen van 15 t/m 26 augustus