Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Wat geef je een pasgeboren baby cadeau?

Wat geef je een pasgeboren baby cadeau?

Wat geef je een pasgeboren baby cadeau?

Hoera! Er is een baby geboren. Je staat te springen om op kraamvisite te gaan en een kraamcadeau te kopen. Maar wat is nou een goed cadeau voor een pasgeboren baby? Niets lijkt mooi, bijzonder of origineel genoeg te zijn voor dit pasgeboren kindje. Wij maakten een mooie selectie van perfecte cadeaus voor een pasgeboren baby!


Cadeau aan pasgeboren meisje

Wanneer je een cadeau aan een pasgeboren baby geeft, dan wil je natuurlijk het liefst een uniek cadeau geven. Is het een meisje en wil je écht een uniek cadeau? Dan is een babypakketje met babykoffertje heel leuk om te geven. Het babykoffertje is gevuld met verschillende babyartikelen zoals een badcape, knuffeldoekje, babysokjes, monddoekje en 2 pampers. Op de badcape en knuffeldoekje wordt de naam van de baby geborduurd en ook op het koffertje wordt de naam bedrukt. Een ander leuk cadeau voor een pasgeboren baby is een babypakketje met kruikenzak. Kleine kindjes kunnen in het begin nog wat moeite hebben met het op pijl houden van de eigen lichaamstemperatuur en daarom is een kruik met mooie kruikenzak een heel nuttig en origineel babycadeau voor een pasgeboren baby. Het leuke is dat je deze kruikenzak ook nog kunt laten bedrukken met naam voor een extra persoonlijke touch!
 

Cadeau aan pasgeboren jongetje

Is het een jongetje? Dan zijn er ook tal van leuke cadeaus te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere rugtas met leuke babyspulletjes erin? In de tas zit een badcape, knuffeldoekje, sokjes, monddoekje en 2 pamper luiertjes. De rugtas kan met naam bedrukt worden even als de badcape en het knuffeldoekje. Een ander leuk cadeau voor een pasgeboren jongetje is een krasposter. Met deze krasposter missen de ouders van de pasgeboren baby nooit meer een mijlpaal en tevens maakt de krasposter de babykamer helemaal af! Wanneer de baby één van de 26 belangrijkste mijlpalen behaalt, wordt de gouden laag weggekrast en wordt de datum genoteerd. Zo staan de ouders écht even stil bij dat prachtige moment! Hoe leuk is het om daar de kersverse papa en mama mee te verrassen?!

 

Persoonlijke babycadeau

Om jouw cadeau opvallend en uniek te maken kun je het heel goed kiezen voor een babycadeau met naam. Tegenwoordig vind je veel babycadeaus voor pasgeboren baby’s waar je een naam op kunt laten drukken. Knuffeltjes, doekjes, slabbetjes , rompertjes en noem maar op. Bij Babykadowinkel beschikken we over een uitgebreid assortiment met cadeautjes voor pasgeboren baby’s tegen de scherpste prijzen.

 
    26-02-2021 13:41