Wij zijn even met vakantie - vergeet de kortingscode niet - voor meer info - klik hier

Wat geef je een zwangere vrouw cadeau?

Wat geef je een zwangere vrouw cadeau?
Is jouw vrouw, dochter, vriendin of familielid in verwachting? Dit is een super spannende periode waar zwangere vrouwen vaak verrast worden met enorm veel cadeautjes. Zwangerschap cadeautjes zijn erg lief en schattig. Hierbij kunt je denken aan berenknuffeltjes, roze rompertjes, kleine handdoekjes, babymutsjes en nog veel meer. Toch blijft het lastig om te bepalen welk cadeau perfect is voor een vrouw in verwachting. Wat geef je aan een zwangere vrouw cadeau? Wij geven je een paar tips die u helpt naar de zoektocht van het perfecte cadeau.  
 

Tips voor het kiezen van een cadeau voor uw zwangere vrouw

Jij kunt jouw vrouw verrassen met een zwangerschapscadeau tijdens óf na de gehele zwangerschap. Vrouwen houden van leuke en unieke babycadeautjes. Cadeautjes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Om het perfecte cadeau voor een zwangere vrouw te kiezen, geven wij jou de volgende tips:

Geslacht
Voordat je gaat nadenken over een zwangerschapscadeau is het belangrijk om je zelf de volgende vraag te stellen: ‘Is het geslacht van de baby al bekend?’. Als je weet of het een jongentje of meisje wordt is het veel gemakkelijker om een cadeau te bepalen. Leuke jongens babycadeautjes zijn: dierenknuffels, naamtreintjes, babykleding en -textiel in blauwe kleuren. Leuke meisjes babycadeautjes zijn: speelgoedpopjes, schattige knuffeltjes, babykleding en -textiel in roze kleuren. Is het geslacht van de baby nog niet bekend? Dan kun je beter kiezen voor neutrale kleuren. Witte zwangerschapscadeaus passen zowel bij een jongen als bij een meisje.

Meerdere kinderen
Het is handig om na te denken of de zwangere vrouw al meerdere kinderen heeft. Als de zwangere vrouw al twee jongens heeft en in verwachting is van een derde jongen, kun je jezelf bedenken dat zij al veel blauwe babyspullen heeft. Als de zwangere vrouw in verwachting is van haar eerste meisje, betekent dit dat zij nog helemaal geen roze babyspullen heeft. Een zwangere vrouw die meerdere kinderen heeft, beschikt vaak al over veel babykleding en babytextiel. Je kunt hierbij beter vragen wat de zwangere vrouw al in huis heeft en hier je cadeau op afstemmen. Met deze informatie kunt u het perfecte cadeau kiezen waar de zwangere vrouw ook echt iets aan heeft.

Gepersonaliseerde cadeautjes
Wil je nou echt een uniek cadeau geven aan een zwangere vrouw? Kies voor gepersonaliseerde zwangerschapscadeautjes. Tijdens de zwangerschap kun je knuffels, mutjes, rompertjes en nog veel meer bedrukken met een persoonlijke tekst. Zo kun je de teksten ‘mijn liefste papa’, ‘mijn liefste mama’ of jouw eigen naam bedrukken. Na de zwangerschap kun je er ook voor kiezen om de naam van het kind te bedrukken. Zo draagt jullie baby unieke babykleding en ziet jullie kraamvisite direct de naam van het kind.
 

Haal een uniek en leuk zwangerschapscadeau in huis!

Zoals je nu weet zijn er enorm veel cadeaus die je kunt geven aan een zwangere vrouw. Bij het kiezen van de soort en kleur van het zwangerschapscadeau zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Denk na over het geslacht, of de vrouw al meerdere kinderen heeft en denk aan gepersonaliseerde cadeautjes. Haal het perfecte cadeau voor een zwangere vrouw in huis om jouw vrouw, dochter, vriendin of familielid te verrassen!

 
    21-10-2020 13:45
☀️ Shop met 10% korting ☀️

Wij zijn er even tussenuit, en gaan even vakantie vieren.
De webshop blijft gewoon open, dus u kunt gewoon shoppen. En hoe!

Met kortingscode 'VAKANTIE2022' krijgt u t/m 26 augustus*

10% korting op uw bestelling.
Dat is leuk shoppen toch?

Maandag 29 augustus zijn wij weer terug van vakantie en zullen wij alle mails beantwoorden & bestellingen (in volgorde van binnenkomst) gaan versturen. Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe. Geniet van de zomer!

Liefs, team babykadowinkel.nl
* geldig op bestellingen van 15 t/m 26 augustus