Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Wat zijn leuke babycadeautjes met kerst?

Wat zijn leuke babycadeautjes met kerst?

De kerstdagen zijn altijd een feest, maar het kan dit jaar een nog groter feest worden. Is er iemand rond de feestdagen uitgerekend en wil jij daarvoor graag een leuk babycadeautje kopen? Of is er pas een baby’tje geboren en wil jij de kersverse ouders tijdens de feestdagen het perfecte cadeau geven? Dan geven wij jou de leukste tips babycadeaus voor de kerst.

Een geboorteknuffel
Is het baby’tje geboren en is de naam bekend, dan kun je kiezen voor een mooie geboorteknuffel. Dit is een heerlijk zachte knuffel met de geboortegegevens van het kleine wondertje. Hier worden dan de naam, geboortedatum, het gewicht en de lengte van de baby op gedrukt. Super leuk en ook nog eens fijn voor de baby, want die kan er daarna lekker mee knuffelen. Bij Babykadowinkel.nl vind je verschillende geboorteknuffels, voor zowel jongens als meisjes.

Babykleding
Wat het ook altijd goed doet als babycadeau tijdens de kerst zijn babykleertjes. Een leuk babyboxpakje of een heerlijk babymutsje zijn perfect voor de koude feestdagen. Voor kleine baby’tjes zijn boxpakjes het perfecte kerstcadeautje. Het houdt ze lekker warm en ze zien er nog schattiger uit door de leuke printjes en kleuren!  
 

De zwangerschap bekend maken tijdens de feestdagen

Kerst is vaak een feest waarbij de hele familie samenkomt. De feestdagen zijn dan ook een perfecte gelegenheid om een zwangerschap bekend te maken. Je kunt dit natuurlijk op verschillende manieren doen. Met kerst worden er vaak cadeautjes gegeven, zo kun je een leuk cadeautje voor opa en oma maken. Hierin zit dan een slabbetje of rompertje met de tekst ‘jullie worden opa en oma’. Dit kan ook perfect voor de aanstaande ooms en tantes. Heb je al een zoontje of dochtertje, dan kun je hem of haar ook de verrassing bekend laten maken. Dit kan heel leuk door middel van een shirtje of rompertje. Je zoontje of dochtertje kan dan een shirtje dragen met de tekst ‘ik wordt een grote broer’ of ‘ik wordt een grote zus’. Hoe leuk is dat! Misschien dat het niet gelijk opvalt, maar dat maakt het natuurlijk extra spannend en leuk!


 
    02-12-2019 15:33