Categorieën
Pagina's
Home -

De leukste baby knuffel vindt u bij Babykadowinkel.nl

Wanneer er een baby is geboren moet dit gevierd worden! De keuze voor kraamcadeaus is tegenwoordig enorm, waardoor het soms lastig is om het juiste cadeau te vinden. Gelukkig voor u heeft Babykadowinkel.nl een uitgebreid assortiment met kraamcadeaus die erg geschikt zijn om te geven tijdens het kraambezoek. Een zeer populair onderdeel uit ons assortiment zijn de leuke baby knuffels of baby knuffeldoekjes! Natuurlijk zien al onze baby knuffels en baby knuffeldoekjes er lief en leuk uit. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, net als de kwaliteit die altijd goed is! Maar wist u dat een knuffel voor een baby ook een fijn en veilig gevoel geeft! Vanaf een maand of zeven hechten veel baby’s zich aan één knuffel of knuffeldoekje. Deze baby knuffel wordt dan een maatje, welke overal mee naar toe moet en de baby helpt om in slaap te komen. Welke baby knuffel het wordt is niet te zeggen. Dit bepaalt de baby helemaal zelf, het enige waarbij u kunt helpen, is het cadeau geven van leuke baby knuffels, zodat de baby een leuk maatje kan uitkiezen. Al deze leuke baby knuffels en baby knuffeldoekjes vindt u bij Babykadowinkel.nl. Bekijk snel ons assortiment.
 

Schattig knuffeldoekje voor baby’s

Er zijn natuurlijk veel vormen baby knuffels. Dus de keuze voor u is enorm. Zo ook bij Babykadowinkel.nl, waar wij u diverse soorten babyknuffels aanbieden. Een van die soorten baby knuffels zijn de knuffeldoekjes. Een knuffeldoekje is een soort zachte zakdoek voor baby’s. Alleen een zachte zakdoek is niet leuk genoeg voor een baby, daarom zit er vaak een hoofdje van een dier op met een schattige uitstraling. Het voordeel van een knuffeldoekje is dat deze gemakkelijker schoon te houden is dan een gewone knuffel voor een baby en ook overal mee naar toe genomen kan worden. Iets wat bij een gewone knuffel voor een baby vaak wat moeilijker is. Babykadowinkel.nl biedt u een uitgebreid en schattig assortiment met knuffeldoekjes voor baby’s. Onze babydoekjes zijn leverbaar is veel verschillende vrolijke kleurtjes, met diverse schattige hoofdjes erop. Zo hebben wij knuffeldoekjes van beertjes, vlinders, konijntjes en hondjes! Ook de populaire knuffeldoekjes van Woezel en Pip vindt u bij Babykadowinkel.nl. Bent u op zoek naar een origineler kraamcadeau? De baby knuffeldoekjes zijn bij Babykadowinkel.nl ook te bedrukken of borduren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam of geboortedatum op het knuffeldoekje te laten bedrukken of borduren. Zo is het knuffeldoekje niet zomaar een kraamcadeau, maar wordt het een stuk persoonlijker. Benieuwd naar ons assortiment knuffeldoekjes? Deze vindt u voor een meisje hier en voor een jongen hier !


Een leuke baby knuffel vind je hier!

Het baby knuffeldoekje is natuurlijk een goed idee als kraamcadeau. Wat het zeker ook goed zal doen als kraamcadeau, zijn de leuke baby knuffels van Babykadowinkel.nl. Zoals gezegd kiest de baby rond zijn of haar zevende maand één maatje uit alle knuffels! Bij Babykadowinkel.nl is hier rekening mee gehouden, dit heeft geresulteerd in een aanbod met alleen maar leuke baby knuffels. Een baby knuffel van Babykadowinkel.nl staat garant voor veiligheid, kwaliteit en zijn natuurlijk 100% baby-proof. Op deze manier kan de baby altijd veilig spelen met de baby knuffel. Enkele voorbeelden van baby knuffels die wij voor u beschikbaar hebben zijn leuke giraffes, olifantjes, beertje, aapjes en konijntjes. Deze leuke baby knuffels kunnen naar wens bedrukt of geborduurd worden. Zo kunt u de naam, geboortedatum, lengte, geboortegewicht en/of geboorte tijdstip op de knuffel laten zetten. Dit maakt de baby knuffel een leuk en origineel kraamcadeau. Alsof dit nog niet genoeg is zijn enkele baby knuffels ook geschikt om te voorzien van een kleine foto! Zo wordt het een heel speciaal kraamcadeau, en zal de baby ook zichzelf gaan herkennen na verloop van tijd op de baby knuffel. Al onze mogelijkheden met baby knuffels vindt u voor meisjes hier en voor jongens hier !


Knuffel met naam, het ideale kraamcadeau!

Het assortiment met verschillende soorten knuffel kraamcadeaus is enorm bij Babykadowinkel.nl. Wat wel vast staat is, naast dat een knuffel natuurlijk heel leuk is om te geven en te krijgen, ook erg belangrijk gaat worden voor de baby! Dit maakt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de knuffel goed is, zodat deze niet na een tijdje kapotgaat. Want wanneer een kindje zijn of haar lievelingsknuffel moet missen… De kwaliteit van Babykadowinkel.nl knuffels is zeer goed. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Het leuke is dat deze knuffels ook bedrukt of borduurt kunnen worden. Een knuffel met naam wordt vaak genoemd bij de leukste cadeaus om te krijgen. Dit door de persoonlijke boodschap die kan worden meegegeven op de knuffel. Bij Babykadowinkel.nl wordt de knuffel met naam bedrukt of borduurt zoals u dat wenst. U maakt helemaal zelf uw unieke en originele kraamcadeau. Bekijk snel de mogelijkheden voor een leuke baby knuffel met naam!
 

De leukste baby knuffels snel en makkelijk besteld

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, bestelt u de baby knuffels snel en gemakkelijk online. In enkele eenvoudige stappen heeft u de baby knuffel gepersonaliseerd en voorzien van een leuke verpakking! Wij zullen uw bestelling zorgvuldig versturen, zodat u de bestelling in goede orde ontvangt! Wij streven erna om de bestelling zo snel als mogelijk is te laten bezorgen, op een door u gekozen afleveradres. In de meeste gevallen kunnen wij uw bestelling binnen 1 -3 dagen opsturen. Wanneer u vragen heeft over, van, voor onze babyknuffels of bijvoorbeeld de verzending, twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice! Zij staan u graag te woord.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze speciale acties! babykadowinkel.nl respecteert uw privacy.
Volg ons

Veilig betalen

Keuze uit vele betaalmethodes, ook achteraf

Snelle verzending

Wij verzenden binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten

NL - 4,95 | BE - 6,95