Babycadeautjes op Internationale Vrouwendag

Babycadeautjes op Internationale Vrouwendag

Tijdens de internationale dag van de vrouw op 8 maart mag er zeker stil worden gestaan bij alle vrouwen die op dit moment een extra mensje met zich meedragen. Als er iemand in je omgeving zwanger is, is het altijd leuk om een cadeautje mee te brengen als je op visite gaat. In het kader van alle toekomstige mama’s hebben wij van babykadowinkel.nl de leukste cadeaus voor baby’s en mama’s op een rijtje gezet.

Babysokjes I <3 mama

Een perfect cadeau voor baby’s en mama’s in één. De babysokjes zorgen ervoor dat de baby geen koude voetjes meer heeft. De sokjes van La Petite Couronne zijn gemaakt van lekker zacht materiaal en zijn gedecoreerd met een geborduurde tekst: I   mama. Stel je voor dat de kersverse papa met de baby beneden komt terwijl de baby deze sokjes aanheeft. Mama’s zullen wegsmelten op de bank!

Funnies slab mama’s lieveling

Als vrouw heb je genoeg te doen met een kleintje in huis. Meer was is dan niet echt waar je op zit te wachten. Gelukkig bestaan daar slabbetjes voor. De baby zal er extra schattig uit zien met het slabbetje van Funnies met de vrolijke tekst: Mama’s Lieveling. De fijne zachte badstof zorgt ervoor dat de baby geen last ondervindt van het dragen van de slab. Ook is de slab makkelijk te wassen en kan zelfs in de droger.

Babycadeau bestellen

Bovenstaande babycadeaus zijn eenvoudig online te bestellen bij Babykadowinkel.nl. Naast de babysokjes en de slab hebben we nog veel meer babycadeautjes die aanstaande moeders zeker gaan waarderen. Bekijk ons gehele assortiment voor meer inspiratie en leuke cadeautjes voor een baby en zijn/haar moeder.

Heb je vragen over deze babycadeaus? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je verder!
    06-03-2020 11:32