Categorieën
Pagina's
Home -

bedrijven

bedrijven


Om naar de categorie Zakelijk te gaan, klik op onderstaande fotoDe voordelen voor bedrijven:

• Op rekening bestellen (alleen voor NL bedrijven)
Al vele bedrijven laten hun kraamkado's en relatiegeschenken verzorgen door babykadowinkel.nl. Bedrijven kunnen bij ons bij het plaatsen van een bestelling kiezen voor de betaalmethode "Bedrijven op rekening". Vermeld ook u kvk nummer op het bestelformulier. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen, de factuur volgt later per e-mail. Voor aankoopbedragen boven de 100 euro vragen wij een aanbetaling van 50%, tenzij anders afgesproken. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Mocht dit voor uw bedrijf niet haalbaar zijn, dient dit vooraf met ons overlegd te worden. Aan bedrijven die op rekening bestellen of al een kortingscode hebben worden geen spaarpunten toegeken
d.
 

• Bestellen per e-mail
Bestelling per e-mail is mogelijk via klantenservice@babykadowinkel.nl of info@babykadowinkel.nl

• Wenskaartjes
Wij hebben onze eigen wenskaartjes die wij bij pakketten toevoegen, maar indien gewenst, kunt u ons zelf uw eigen kaartjes of wenskaartjes, met bijvoorbeeld uw logo, toezenden, eventueel al voorzien van felicitatietekst, die wij meesturen met uw babypakket. Of u geeft uw persoonlijke tekst aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze op het kaartje komt.

• Pakket op maat 
In overleg kunnen wij pakketten op maat voor u maken. Het borduren/bedrukken van uw logo op een babyartikel behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfslogo borduren

Foto
Het is mogelijk om uw bedrijfslogo om te laten zetten naar een borduurpatroon. Uw logo kan bijvoorbeeld worden geborduurd op diverse artikelen uit ons assortiment. Er zijn tal van mogelijkheden. Deze optie wordt veel gebruikt door bedrijven en u heeft hiermee een uniek en origineel geboortecadeau voor uw collega's of relaties.

Voor meer informatie, suggesties en/of het aanvragen van een offerte kunt een mailtje sturen naar  info@babykadowinkel.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze speciale acties! babykadowinkel.nl respecteert uw privacy.
Volg ons

Veilig betalen

Keuze uit vele betaalmethodes, ook achteraf

Snelle verzending

Wij verzenden binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten

NL - 4,95 | BE - 6,95