AANPASSING VERZENDTIJDEN I.V.M. INTERNE VERBOUWING, VOOR MEER INFO, KLIK HIER
De leukste cadeau ideeën voor een baby
Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een baby? www.babykadowinkel.nl biedt u de meest uiteenlopende cadeaus voor baby's. Heeft u nog geen idee wat u voor de baby wilt kopen? Wij hebben ons baby cadeau assortiment in categorieën opgesplitst, zodat u een goed overzicht heeft van wat u bij ons aan cadeaus voor girls en boys kunt kopen.
Uiteraard hebben wij nog veel meer categorieën aan baby cadeaus. Zo hebben wij cadeaus die u kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de baby. U kunt hierbij denken aan klompjes met de naam van de baby en de geboortedatum. Dat is nog eens een origineel cadeau voor een baby! Maar wij verkopen ook knuffeltjes, slabbetjes, badcapesbadjasjes met naam en nog veel meer.
U merkt het: In onze webwinkel vindt u veel originele cadeaus, zodat u zeker zult slagen als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor een baby. Bekijk onze webwinkel of neem voor meer informatie contact met ons op.
INTERNE VERBOUWING
In verband met een interne verbouwing worden er t/m 1 juli geen bestellingen verwerkt en verzonden. Geplaatste bestellingen worden maandag 4 juli op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden.
Van dinsdag 5 juli t/m 8 juli worden er geen bestellingen verwerkt en verzonden. Geplaatste bestellingen worden vanaf 11 juli op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden.
Wij zijn tijdens de bovenvermelde data beperkt bereikbaar per telefoon, e-mail en WhapsApp.
Onze excuses voor het ongemak.