Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Geboorte cadeau

De leukste cadeau ideeën voor een baby Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een baby? www.babykadowinkel.nl biedt u de meest uiteenlopende cadeaus voor babys. Heeft u nog geen idee wat u voor de baby wilt kopen?

Wij hebben ons baby cadeau assortiment in categorien opgesplitst, zodat u een goed overzicht heeft van wat u bij ons aan cadeaus voor girls en boys kunt kopen. Uiteraard hebben wij nog veel meer categorien aan baby cadeaus. Zo hebben wij cadeaus die u kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de baby.

U kunt hierbij denken aan babymanden van de baby en de geboortedatum. Dat is nog eens een origineel cadeau voor een baby! Maar wij verkopen ook knuffeltjes, rompertjes, badcapes, badjasjes met naam en nog veel meer.

U merkt het: In onze webwinkel vindt u veel originele cadeaus, zodat u zeker zult slagen als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor een baby. Bekijk onze webwinkel of neem voor meer informatie contact met ons op.In verband met een magazijnverhuizing zijn wij er even tussenuit.

Met kortingscode 'KORTING2024' krijgt u t/m 12 juli
10% korting op de meeste producten in onze webshop.
(UITGEZONDERD CATEGORIE SALE EN ZAKELIJK)
Dat is leuk shoppen toch?

Vanaf maandag 15 juli zullen wij alle mails beantwoorden en bestellingen
(in volgorde van binnenkomst) gaan versturen.
Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe.
Dank u wel.