Keptin-Jr

Keptin-Jr creëert innovatieve producten, waarmee kinderen zich geborgen voelen. Dit gevoel hebben zij nodig om te ontspannen en uit te rusten. Dat is essentieel voor hun ontwikkeling. Keptin-Jr heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met onderzoekers aan producten die veilig zijn en bijdragen aan het comfort van kinderen. Vandaar hun motto: Secure in Comfort

Ouders spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van hun kind. Hun zorg bepaalt of het kind gezonde voeding en voldoende rust krijgt. Een goede band met de ouders of verzorgers is ook belangrijk voor de gezondheid van het kind. Keptin-Jr gebruikt deze kennis bij de ontwikkeling van producten. Zo neemt het materiaal voor een knuffel goed de geur van de ouders in zich op. Ook is er een spel in ontwikkeling, waarmee ouders de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind kunnen stimuleren.

Keptin-Jr’s collectie bestaat uit comfortproducten voor verschillende kinderen met eigen wensen en behoeften. Van prematuur geborenen tot en met peuters. Verschillende comfortproducten met één gemeenschappelijk doel: bijdragen aan een gevoel van geborgenheid waardoor kinderen ontspannen en zich verder kunnen ontwikkelen.