" />
Categorieën
Pagina's

klantenservice


Algemeen babykadowinkel.nl
Welkom op babykadowinkel.nl. Kraampakket of geboortekado bestellen voor een familielid, vriendin of collega? Bij babykadowinkel.nl bent u aan het juiste adres. babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment geboortekadoos met de mogelijkheid allerlei textiel en knuffeldoekjes te voorzien van een geborduurde of bedrukte naam en/of tekst. Bij babykadowinkel.nl kunt u eenvoudig bestellen - kadoservice en persoonlijke tekst op wenskaart mogelijk- veilig betalen met iDEAL - NL bedrijven kunnen op rekening bestellen - lage bezorgkosten - snelle aflevering - thuiswinkel waarborg. De verzendkosten zijn vanaf € 4,95.
 
Prijzen
Alle op deze site genoemde prijzen van artikelen, zijn inclusief BTW.
Prijswijzigingen en druk- en zetfouten voorbehouden.

Verzending en verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.
Verzendkosten binnen Nederland: 4,95/Waddeneilanden: 9,95 - Belgie: 6,95.  Zie voor de exacte verzendkosten het afrekenscherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt. Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Bij elk product staat duidelijk vermeld of de prijs in- of exclusief verzendkosten is. Wanneer er bij een product staat dat de prijs inclusief verzendkosten is, wordt verzending binnen Nederland bedoeld. Voor verzending naar het buitenland gelden toeslagen, welke u ziet voordat u de order bevestigt.
Bestellingen worden verzonden op de werkdagen.

Kortingscodes
Unieke kortingscodes die uitgedeeld zijn via flyers zijn slechts 1 keer te gebruiken. Algemene kortingscodes die via onze nieuwsbrieven, advertenties in bladen of via Social Media verspreid worden, zijn meermaals te gebruiken, binnen de aangegeven periode.

Garantie
Wij hanteren de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid mag van verwachten.

Onjuiste adressering/niet tijdige afhaling
Het komt regelmatig voor dat er een verkeerd afleveradres wordt doorgegeven zodat het pakket niet afgeleverd kan worden. Het pakket wordt dan naar ons retour gestuurd en wij krijgen hier een rekening van. Wij zijn genoodzaakt om voor het opnieuw sturen van een pakket het tarief van 4,95 voor NL en 6,95 voor BE in rekening te brengen. Controleer de adresgegevens dus goed.

Levering/verzending
Wij maken gebruik van de diensten van GLS. Op het moment dat uw bestelling klaar is, wordt deze met 24-uurs levering verzonden, de dag na verzending van uw bestelling wordt de bestelling , in 98% van de gevallen, op het door u opgegeven afleveradres afgeleverd in Nederland. Een tijdstip van aflevering kan hierbij niet bekend worden gemaakt. Wanneer het product niet door de brievenbus past, en u niet thuis bent, probeert GLS in de regel om het pakket bij 1 van de buren af te leveren. Bestellingen worden verzonden op de werkdagen.

Textiel
Textiel  kunt u overal kopen. Gepersonaliseerd textiel niet!  Wij verkopen originele geschenken met de naam van de baby erop. Zo heeft u altijd een uniek geboortekado

Borduren
Bij producten die geborduurd worden, wordt aan de onderkant een zichtbare, witte versteviging gebruikt. Dit is een noodzakelijk iets, omdat anders de stof samentrekt tijdens het borduren. Bij badstof wordt op de voorkant ook een waterlosbare vlieseline gebruikt om te voorkomen dat de borduursteken niet wegvallen in het badstof. Wij verwijderen na borduren zoveel mogelijk van deze wateroplosbare vlieseline. De rest zal verdwijnen bij de eerste wasbeurt. De producten worden door en door geborduurd. U kunt via de knop -personaliseren- bij het artikel de naam opgeven en een lettertype en kleur uitkiezen zodat u een voorbeeld kunt zien hoe het er ongeveer gaat uitzien. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Bedrukken
Wij gebruiken Premium Flexfolie voor het personaliseren van de artikelen waarbij staat dat ze bedrukt worden. Bedrukte artikelen altijd binnenste buiten wassen en strijken. U kunt via de knop -personaliseren- bij het artikel de naam opgeven en een lettertype en kleur uitkiezen zodat u een voorbeeld kunt zien hoe het er ongeveer gaat uitzien. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kleding
Diverse modellen, maten en kleuren. Leuke shirts met eigen naam of tekst. Babyshirts/T-shirts, rompertjes, bij ons vindt u ze! Uiteraard met naam van uw baby of broertje of zusje erop bedrukt. Bedrukte artikelen dienen altijd binnenste buiten gewassen en gestreken te worden.

Overige artikelen
Mocht u nog vragen hebben over onze overige artikelen, mail ons dan op
info@babykadowinkel.nl 
 
Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat nu?
Wanneer u geen orderbevestiging per e-mail van ons hebt ontvangen, kan dat verschillende oorzaken hebben:
• Het e-mailadres dat u op de order hebt ingevuld is niet juist. Denkt u dat dit het geval kan zijn stuur ons dan via de e-mail (info@babykadowinkel.nl) het juiste e-mailadres. Dan veranderen wij dit in ons systeem en sturen wij u alsnog een orderbevestiging.
• Het is mogelijk dat uw e-mailbox vol zit. Stuurt u ons dan een mailtje met het verzoek om een orderbevestiging.
• Het kan zijn dat de orderbevestiging in uw spambox is terecht gekomen. 

Kan ik mijn bestelling tot kado laten verpakken?
Voor een kleine bijdrage is het mogelijk bestelde artikel(en) tot een feestelijk kado te laten verpakken met hierbij een houten wenskaartje naar keuze.
Wanneer u meerdere artikelen tot 1 kado wilt laten verpakken hoeft u maar bij 1 artikel de kadoverpakking te kiezen. De eventuele tekst voor op het wenskaartje kunt u vermelden in het vak - Opmerking | Tekst wenskaartje (optioneel)- op het bestelformulier. In dit invulveld kunt ook vermelden of u alle of een aantal artikelen (vermeld welke) als 1 kado verpakt wilt hebben.
Wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Ik heb de adressering op het bestelformulier niet goed ingevuld. Wat nu?
Mail ons zo snel mogelijk door dat het algemene adres of afleveradres moet worden aangepast. Na verzending is dit helaas niet meer mogelijk.
Stuur een mail naar: info@babykadowinkel.nl 

Feedback/Opmerkingen, vragen, klachten over uw bestelling
Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden, vertel het een ander!

Wanneer u een klacht of opmerking heeft over uw bestelling,  horen we dit heel graag. Hierdoor krijgen we de kans om het probleem voor u op te lossen. Ook wanneer u een opmerking heeft over de bezorging of dienstverlening, horen we dit graag van u. Mailt u ons svp op info@babykadowinkel.nl en vermeld hierbij uw ordernummer. Omschrijf u aub duidelijk de klacht. Een foto toevoegen van het product verduidelijkt uw klacht en versnelt de afwikkeling van de klacht. Wij reageren binnen 1 werkdag. Mocht u niet binnen 1 werkdag een reactie krijgen, is het aannemelijk dat uw mail in een spamfilter terecht is gekomen. Neemt u in dat geval even telefonisch contact met ons op. Als de ingediende klacht niet door ons opgelost kan worden, kunt u uw klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel, www.sgc.nl
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Garantie: u heeft recht op een goed product.

Wanneer er een probleem is met het ontvangen artikel, kunt u ons mailen op info@babykadowinkel.nl

Herroepingsrecht
Informatie over herroepingsrecht en herroepingsrechtformulier ziet u boven aan deze pagina.

Garantie?
De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
  1. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
  2. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
 

Betaalmethoden

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, gemakkelijk en 100% veilig uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Voor meer infomatie over iDEAL betalingen kunt u kijken op: http://www.ideal.nl

PayPal (1,95)
Via uw e-mailadres kunt u uw bestelling via PayPal betalen. Op een account bij PayPal kunt u uw creditcard of bankrekening registreren. Bijdrage kosten PayPal betaling: 1,95

Vooraf overmaken  
Wanneer op uw bestelformulier de betaalmethode "Vooraf overmaken" kiest, ontvangt na definitief bestelling een orderbevestiging per e-mail met de bankgegevens waar uw de betaling naar kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling nemen wij uw bestelling in behandeling.
Rabobank. NL 31  RABO  0141 3141 41
tnv WebShopStore.nl te Hengelo, onder vermelding van het ordernummer.

Voor betaling uit het buitenland:
IBAN: NL 31  RABO  0141 3141 41
BIC: RABONL2U

Bancontact
Onze Belgische klanten kunnen, indien gewenst, kiezen voor de betaalmethode Bancontact

Bedrijven op rekening (bij gebleken kredietwaardigheid)
ATTENTIE: Vermeld op het bestelformulier uw KvK en BTW nummer
U ontvangt na verzending van uw bestelling per e-mail de factuur samen
met de verzendbevestiging. Bij een bestelbedrag boven de 100 euro wordt
een vooruitbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag.
 
Creditcard (1,95)
Geaccepteerde creditcards zijn:
Mastercard, Visa en Maestro

AfterPay voor consument NL en BE, niet voor bedrijven
AfterPay voert voor babykadowinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Particulieren kunnen bij babykadowinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. De toeslag voor deze betaalmethode is € 2,95. Let op: het minimum orderbedrag voor deze betaalmethode is € 10,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor adressen in Nederland. De AfterPay voorwaarden vindt u hier.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Let op! Deze betaalmethode is niet voor bedrijven. Wilt u als bedrijf achteraf betalen op factuurbasis, mailt u ons dan op info@babykadowinkel.nl
 

Verzenden en Bezorgen

Algemeen
Bestelling worden op werkdagen verzonden via GLS. Wanneer uw bestelling als pakketpost is verzonden ontvangt op de dag van verzending de track&trace per e-mail van onze pakketdienst. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. GLS doet alleen de binnenlandse zendingen. Buitenlandse zendingen gaat via POSTNL/GLS of BPOST.

Verzending en verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland: € 4,95/Waddeneilanden: 9,95. Zie voor de exacte verzendkosten het afrekenscherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt. 

Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling of na goedkeuring door AfterPay. Voor bedrijven die op rekening bij ons kopen, geldt dat de bestelling binnen 1 werkdag in behandeling wordt genomen. Bij elk product staat duidelijk vermeld of de prijs in- of exclusief verzendkosten is. Wanneer er bij een product staat dat de prijs inclusief verzendkosten is, wordt verzending binnen Nederland bedoeld. Voor verzending naar het buitenland gelden toeslagen, welke u ziet voordat u de order bevestigt.

Aflevering is normaal gesproken binnen  24-48 uur (van maandag t/m vrijdag). Wanneer er bij een artikel staat dat het binnen 2 werkdagen wordt verzonden, is het dus binnen 4 werkdagen bij u, binnen Nederland. Voor het buitenland geldt een langere verzendduur, gemiddeld 2-5 werkdagen. Wanneer u (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen, wordt het pakketje of bij de buren afgeleverd of volgt er nog een afleverpoging.  Wanneer u het pakket op uw werk laat bezorgen, vermeld dan aub duidelijk de bedrijfsnaam.

Verzendtarieven:

Verzendkosten Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden):
4,95

Verzendkosten Belgie:
6,95

Verzendkosten Duitsland en Waddeneilanden:
9,95

Verzendkosten Europa
24,95 - 29,95

Verzendkosten Europa (landen buiten de EU) en rest van de wereld:
29,95 - 34,95
 

Ruilen en Retourneren

Annuleren
Annuleren van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer een bestelling nog niet in behandeling is genomen (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden (niet gepersonaliseerde producten).Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en handelen uiteraard naar de wettelijke voorwaarden. Wij zullen het betaalde bedrag binnen de wettelijke termijn van 14 dagen aan u terugstorten.

Retourneren (zie boven aan de pagina het herroepingsrecht formulier/informatie.

Is een niet gepersonaliseerd artikel niet naar wens, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat u van de koop afziet. Na deze melding heeft nog 14 dagen om het product terug te sturen. U kunt het artikel, voor zover mogelijk in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd terugsturen naar onderstaand adres. Doet u er een briefje bij met uw gegevens en ordernummer zodat we het geld (aankoopbedrag + verzendkosten van de heen zending) naar u terug kunnen storten. Voor terugstortingen geldt een maximale termijn van 14 dagen. Zie voor meer informatie het Herroepingsrecht formulier bovenaan deze pagina."

babykadowinkel.nl
Afd. Retouren
Vleermuisstraat 65
7559BV  HENGELO

Sparen voor Korting

 
Nog nooit was sparen zo snel en makkelijk. 

Per geplaatste bestelling ontvangt u voor iedere € 10,00 die u besteedt bij babykadowinkel.nl een spaarpunt. Iedere spaarpunt is € 0,50 waard. De spaarpunt(en) kunt u online verzilveren op onze website. De spaarpunten zijn onbeperkt geldig.

U kunt de spaarpunten inwisselen wanneer u wilt. Wissel ze in bij uw volgende bestelling of spaar ze op zodat u in 1 keer een hoge korting ontvangt.

Voorwaarden:
Bij besteding van iedere 10,00 (dit betreft ook afgeprijsde artikelen) in onze webshop ontvangt u van ons een spaarpunt, (exclusief verzendkosten). Na verzending van uw bestelling worden de punten toegevoegd aan uw account. De spaarpunten worden niet toegekend aan bestellingen door bedrijven die op rekening bestellen of bedrijven die een kortingscode hebben gebruikt.

De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw account. Ze zijn niet overdraagbaar. Gespaarde spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contanten en restitutie is niet mogelijk.

Verzilveren spaarpunten
Bij iedere nieuwe bestelling wordt gevraagd of u spaarpunten wilt inleveren. U kunt automatisch zien hoeveel spaarpunten u heeft ontvangen en wat de totaalwaarde is.


| Meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Volg ons

veilig betalen

Kies uw betaalmethode, ook achteraf

Snelle verzending

Wij verzenden binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten

NL - 4,95 | BE - 6,95