Categorieën
Pagina's
Home -

Onze knuffel met naam en foto op shirtje TOPPERS!!!

Knuffel met naam en foto op shirtje kopen | Babykadowinkel.nl

Heeft u binnenkort een kraamvisite op de planning staan? Dan is het een leuk idee om een kraamcadeau mee te nemen. Met een leuk en origineel kraamcadeau zult u de kersverse ouders aangenaam verrassen. Alleen kan het soms nog wel eens lastig zijn om een leuk en origineel kraamcadeau te vinden. Echter voor een leuk en origineel kraamcadeau, bent u bij Babykadowinkel.nl aan het juiste adres! Wij bieden u een divers assortiment knuffel met naam en foto op het shirtje aan. Neemt u eens een kijkje en ontdek de leukste en origineelste kraamcadeaus! Een leuk voorbeeld is een knuffel met naam en foto op shirtje.
 

De liefste knuffel met naam en foto op shirtje bestellen

Het kan soms erg lastig zijn om een leuk en origineel kraamcadeau te vinden. U wilt het liefste niet met een gebruikelijk cadeau langskomen, en het risico lopen dat dit cadeau al eerder gegeven is en het geruild moet worden. Daarom heeft Babykadowinkel.nl een assortiment knuffel met naam en foto op het shirtje samengesteld. Deze leuke knuffel met naam en foto op shirtje, zijn beschikbaar als giraffe, beer of leeuw en zijn van de beste kwaliteit en daardoor uitermate geschikt om bij baby’s in bed en/of in de box te liggen. Het leuke aan deze knuffels is het shirt dat ze aan hebben. Dit shirt biedt u de mogelijkheid, om er een foto van het pasgeboren kindje op te laten drukken. Naast een foto, kunt ook de naam van het kindje op het shirt bedrukken. Door de knuffel op deze manier te laten bedrukken, wordt het ineens een heel leuk en origineel kraamcadeau. Wacht daarom niet te lang en ontdek hoe u de liefste knuffel met naam en foto op het shirtje kan bedrukken, om zo een leuk en origineel kraamcadeau te kunnen geven, wanneer u op kraamvisite gaat. In onze webshop krijgt u direct een voorbeeld te zien hoe de knuffel met naam en foto op het shirtje eruit komt te zien. Ontwerp vandaag nog uw leuke en originele kraamcadeau!
 

Knuffel met naam en foto op shirtje makkelijk ontwerpen en snel besteld

U kunt gemakkelijk vanuit huis de knuffel met naam en foto op het shirtje bestellen en deze laten bezorgen door Babykadowinkel.nl. Dankzij de eenvoudige personalisatiemogelijkheid in onze webshop doorloopt u de stappen van het toevoegen van de naam en de foto snel en eenvoudig. Voor u het weet heeft u de knuffel ontworpen en besteld. In de meeste gevallen kunnen wij de knuffel binnen 1 – 3 dagen bij u bezorgen. Wanneer u vragen heeft over ons product helpt onze klantenservice u graag verder! Naast de leuke en originele babyknuffel met naam en foto op shirtje bieden wij u ook veel andere kraamcadeaus aan. Bekijk ook eens onze luiertaarten of babypakketten!
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze speciale acties! babykadowinkel.nl respecteert uw privacy.
Volg ons

Veilig betalen

Keuze uit vele betaalmethodes, ook achteraf

Snelle verzending

Wij verzenden binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten

NL - 4,95 | BE - 6,95