Meyco

Het merk Meyco is een begrip in de baby branche, en dat is niet voor niets. Meyco ontwikkelt al sinds 1959 wiegdekens en ledikantdekens voor baby's en kleine kinderen. De dekens van Meyco zijn van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat fijn voelt en lekker ademend is voor je kindje. Natuurlijk vind je bij babykadowinkel.nl een uitgebreid assortiment wieg- en ledikantdekens van Meyco, hieronder vind je alle producten bij elkaar verzameld.Veilig slapen met Wiegdekens en Ledikantdekens van Meyco

Meyco ontwikkelt als sinds 1959 dekens voor kinderen. Dit doen zij in Duitsland, zij dragen dus het predikaat 'Made in Germany'. Daar zijn ze bij Meyco trots op omdat dat staat voor kwaliteit, degelijkheid en daarmee dus ook voor veilig slapen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste: de veiligheid van je baby. Ook (of juist) als hij slaapt.

Mede dankzij een vooruitstrevend beleid op het gebied van ontwikkeling in kwaliteit en kleuren, heeft Meyco zich ontwikkeld tot een ware deken specialist binnen de (inter)nationale babybranche. Meyco brengt regelmatig nieuwe collecties wiegdekens en ledikantdekens op de markt, steeds met vernieuwende kleuren en moderne designs.

Of je nu zoekt naar een babydeken voor wieg of ledikant, of zelfs voor in de kinderwagen of autostoel... Er is voor iedereen wel een passend dekentje te vinden: in stijlvol uni, doublefaced (dus beide zijden met een ander uni kleurtje) of juist met een hippe print zoals polkadot, sterren, wolkjes en honeycomb!

Je vindt een ruim assortiment Meyco dekens bij babykadowinkel.nl. Ben je op zoek naar persoonlijk advies over een Meyco deken, of over één van onze andere producten? Aarzel niet contact met ons op te nemen!