Categorieën
Pagina's

Sparen voor Korting


Nog nooit was sparen zo snel en makkelijk.

Maak een inlogaccount aan en begin met sparen. Per geplaatste bestelling ontvangt u voor iedere € 10,00 die u besteedt bij babykadowinkel.nl een spaarpunt. Iedere spaarpunt is € 0,50 waard. De spaarpunt(en) kunt u online verzilveren (vanaf orderbedrag van 20 euro) in onze webshop. De spaarpunten zijn onbeperkt geldig.

U kunt de spaarpunten inwisselen wanneer u wilt. Wissel ze in bij uw volgende bestelling of spaar ze op zodat u in 1 keer een hoge korting ontvangt.

Voorwaarden:
Bij besteding van iedere 10,00 (dit betreft ook afgeprijsde artikelen) in onze webshop ontvangt u van ons een spaarpunt, (exclusief verzendkosten). Na verzending van uw bestelling worden de punten toegevoegd aan uw account. De spaarpunten worden niet toegekend aan bestellingen door bedrijven die op rekening bestellen of die al een kortingscode hebben.

De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw account. Ze zijn niet overdraagbaar. Gespaarde spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contanten en restitutie is niet mogelijk.

Verzilveren spaarpunten
Bij iedere nieuwe bestelling wordt gevraagd of u spaarpunten wilt inleveren. Inleveren is mogelijk vanaf een orderwaarde van 20 euro. U kunt automatisch zien hoeveel spaarpunten u heeft ontvangen en wat de totaalwaarde is.


U KUNT ZONDER INLOGACCOUNT BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP. WANNEER U SPAARPUNTEN WILT SPAREN IS EEN INLOGACCOUNT
WEL NODIG.| Meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Volg ons

veilig betalen

Kies uw betaalmethode, ook achteraf

Snelle verzending

Wij verzenden binnen 1 tot 3 werkdagen

Verzendkosten

NL - 4,95 | BE - 6,95