Wij zijn even met vakantie - vergeet de kortingscode niet - voor meer info - klik hier

Zwanger cadeau Mommy Measure

Zwanger cadeau Mommy Measure
Zwanger cadeau Mommy Measure
Merk: Mommy Measure
€ 39,95
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Cadeautasje met daarin:

- Mommy Measure
- BamBam Hanger
Met deze DIY set kunnen de kersverse ouders een mooie afdruk maken van voetje of handje
en het volgens ophangen een mooi lintje. Superleuk op de kamer.
- Monddoekje 30 x 30 cm (zonder naam)
Monddoekje is leverbaar in meerdere kleuren, maak uw keuze bij de opties
Prijs is inclusief cadeauverpakking met wenskaartje

Er zijn vele manieren om de groei van je buik en het verloop van je zwangerschap bij te houden. De origineelste is wel de Mommy Measure. Een meetlint waarop je met een stift alle metingen en speciale momenten bijhoudt. Je meet je buikomtrek en schrijft daar opmerkingen, gedachtes en andere dingen bij die in je opkomen. Een soort dagboek. Deze metingen en opmerkingen kun je later weer gebruiken bij een volgende zwangerschap om te vergelijken. En het is een bijzonder aandenken voor later. Daarnaast kun je de groei in het eerste jaar bijhouden.

Heel leuk om cadeau te geven. De Mommy Measure is 183 cm lang en wordt geleverd met stickertjes, permanente stift en een handleiding.

Gebruiksaanwijziging
Met de Mommy Measure vergeet je nooit meer die speciale momenten waarop het allemaal begon! Het Mommy Measure pakket bestaat uit: het Mommy Measure meetlint 183cm, stickerhartjes, miniformaat permanentmarker met ultrafijne punt, gebruiksaanwijzing. Fundushoogte: leg het begin van het meetlint (de kant met het metalen ringetje) tegen de bovenkant van je schaambot en trek het meetlint strak over je buik tot aan de bovenkant van je baarmoeder. Doe dit eenmaal per week en markeer je meting op de Weken Zwanger-indeling van je Mommy Measure. Buikomtrek: houd het begin van de Mommy Measure (de kant met het metalen ringetje) vast op de plaats waar je zwangere buik het dikst is (meestal ter hoogte van je navel of net daar onder). Sla de rest van het meetlint vervolgens om je rug heen, leg het andere uiteinde over je buik, en laat het ter hoogte van je navel het beginpunt met het ringetje overlappen. Meet je omvang één of twee keer per maand, plak een hartje bij het corresponderende aantal centimeters en noteer hier onder belangrijke mijlpalen uit je zwangerschap. Schrijven op de Mommy Measure: noteer bij elke meting op de Weken Zwanger-indeling je huidige zwangerschapsweek (bijv. week 24), zodat je kunt zien of je voor wat betreft fundushoogte boven of onder je huidige zwangerschapsweek zit. Noteer onder je gemeten buikomtrek steeds belangrijke mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen. Geboortegegevens: noteer de geboortegegevens van je kindje op de opengelaten regels aan het begin van de Mommy Measure. Mijlpalen & bijzondere gebeurtenissen om bij te houden: mama magazine mei mommy measure Hartje van de baby gehoord (slagen/min.) Ochtendmisselijkheid Trek in vreemde dingen Echo’s Beweging gevoeld Veel/weinig energie Stemmingen (Voor)weeën Afspraken verloskundige/gynaecoloog Datum baby shower Je gewicht Geslacht van de baby bekend
☀️ Shop met 10% korting ☀️

Wij zijn er even tussenuit, en gaan even vakantie vieren.
De webshop blijft gewoon open, dus u kunt gewoon shoppen. En hoe!

Met kortingscode 'VAKANTIE2022' krijgt u t/m 26 augustus*

10% korting op uw bestelling.
Dat is leuk shoppen toch?

Maandag 29 augustus zijn wij weer terug van vakantie en zullen wij alle mails beantwoorden & bestellingen (in volgorde van binnenkomst) gaan versturen. Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe. Geniet van de zomer!

Liefs, team babykadowinkel.nl
* geldig op bestellingen van 15 t/m 26 augustus