Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Babykoffertje grijsblauw met naam en datum Kleur mogelijkheden Badcape of Badjasje Mogelijkheden Figuren Kleur mogelijkheden lederen stukken Mogelijkheden lettertypes Voorbeeld badjas met naam Voorbeeld badcape met naam Inclusief cadeauverpakking met wenskaartje
Babykoffertje grijsblauw met naam en datum

Geef een uniek en persoonlijk kraamcadeau! Bestel nu dit grijzeblauwe koffertje met naam en geboortenaam. Keuze uit badcape of badjasje, leverbaar in meerdere kleuren, naamborduring mogelijk.

69,95
Prijs per stuk
remove add
  • Sinds 2008 met veel liefde gemaakt
  • Volgen met track & trace naar ontvanger
  • Babycadeaus voor zwangerschap en geboorte
  • Veilig voor- en achteraf betalen
  • WebShopKeurmerk - 9.7

Productomschrijving

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk kraamgeschenk voor een jongen of meisje? Dan is dit babykoffertje een fantastisch cadeau om te geven én te ontvangen. Het koffertje met de naam en de geboortedatum. Naar keuze badcape of badjasje, naamborduring mogelijk en nog meer verschillende babyspullen. Dit babykoffertje is ideaal om te bewaren voor speciale cadeautjes of andere herinneringen aan de baby, of als logeerkoffertje.

Specificaties van de babykoffer
De koffer heeft afmetingen van 30x21x9 cm en komt in een trendy grijsblauwe kleur. Bij het bestellen heb je zelf de mogelijkheid om de naam en geboortedatum op te geven. Voor het lederen stuk op het koffertje kunt u kiezen uit de kleuren Vintage Cognac of Cream. Houd rekening met de bedrukkingskleur met het door u gekozen lederen stuk. Voor de naam kunt u een keuze maken uit de lettertypes bij de opties en voor de geboortedatum gebruiken wij het lettertype Comic Relief. Figuur naar keuze bij de opties. Bedrukkingskleur naar keuze bij de opties. Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie. De koffer is gemaakt van gerecycled karton, kindvriendelijk geverfd en heeft duurzame metalen randjes voor extra stevigheid. De unieke papieren binnenkant met grijze driehoekjes zorgt voor nóg meer stabiliteit.

U heeft de keuze uit:
Een badcape van 80 x 80 cm. Naamborduring mogelijk 9,95. Indien met naamborduring gebruiken wij het lettertype die u heeft gekozen voor de naam op het koffertje. Borduurkleur naar keuze bij de opties.De badcape is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maak uw keuze in de opties.
Indien met naamborduring: ongeveer 11 cm breed, afhankelijk van lengte van de naam.

OF

Een badjasje in maat 0-12 maanden. Naamborduring mogelijk, toeslag 9,95. Indien met naamborduring gebruiken wij het lettertype zoals door u gekozen voor de naam op het koffertje. Borduurkleur naar keuze bij de opties.
Het badjasje is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maak uw keuze in de opties.
Indien met naamborduring: ongeveer 10 cm breed, afhankelijk van lengte van de naam.

Verder bevat dit babykoffertje:

De volgende artikelen zijn zonder personalisatie:
Een BamBam bijtring.
De bijtring is gemakkelijk vast te houden door kleine handjes en gemaakt van hoogwaardig kunststof.
De bijtring is gevuld met gesteriliseerd water en daarom veilig voor uw kleintje.
Witte babysokjes voor pasgeborenen.
Een monddoekje:
Gemaakt van 100% zuiver katoenen badstof. Afmeting: 30 x 30 cm. Kleur van het monddoekje: passend bij uw kleurkeuze voor de badcape of het badjasje.
Twee opgerolde luiers met een decoratief lintje eromheen.

De prijs is inclusief gratis cadeauverpakking met een wenskaartje.
Let op: Het koffertje dient ter decoratie en is geen speelgoed.
Het getoonde productvoorbeeld geeft een indicatie.
De getoonde kleuren kunnen iets afwijken van de echte kleuren op uw scherm.

Productnummer: bkw-545

Vraag? Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@babykadowinkel.nl Whatsapp Instagram