Made with love
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Houten Naamtrein

Houten naamtreintje kraamcadeau: Een uniek en persoonlijk geschenk voor een pasgeboren baby. Welkom in onze webshop, de plek waar je inspiratie kunt opdoen voor het perfecte kraamcadeau. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is het houten naamtreintje kraamcadeau precies wat je zoekt!
Bezig met laden...

Houten naamtrein voor kopen | Babykadowinkel.nl

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van een kraamcadeau. Zo kunt u kiezen voor een leuke knuffel of een babykoffertje met leuke spulletjes erin. Toch is en blijft de naamtrein een uniek en persoonlijk cadeau voor kersverse ouders. Een houten naamtreintje is bedoeld als decoratie en kan bijvoorbeeld boven op de kast of in de vensterbank staan van de babykamer. Een lettertreintje met de naam van de kleine is een uniek en leuk kraamcadeau. Het treintje kan dan mooi op iedere babykamer staan en is ook leuk voor later om deze iedere keer terug te zien. Bij Babykadowinkel.nl zijn verschillende naamtreinen te vinden. Deze lettertreintjes kunnen samen de naam vormen en zo hebt u eenvoudig een uniek kraamcadeau.

Naamtrein van hout voor meisjes, gepersonaliseerd kraamcadeau

Voor een mooie naamtrein bent u bij Babykadowinkel.nl op de juiste plek. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod naamtreinen in diverse soorten, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een houten naamtreintje naturel, dit is een simpele naamtrein zonder vele opvallende kleuren. We hebben namelijk treintjes die diverse letterwagons hebben. Hierbij wordt iedere letter gepresenteerd op een eigen wagonnetje en kunt u ervoor kiezen om de naam af te sluiten met een eindwagonnetje.

De leukste naamtreintjes eenvoudig online bestellen

Bij Babykadowinkel.nl vindt u dus diverse naamtreintjes. Deze naamtreinen zijn eenvoudig online te bestellen en makkelijk te personaliseren. Bij het bestellen van een naamtreintje kunt u de gewenste naam opgeven en een keuze maken uit het aantal letterwagonnetjes. Bij een dubbele naam kan er ook gekozen worden voor een extra tussenwagonnetje en een eindwagonnetje. Prijs is inclusief cadeauverpakking met wenskaartje. Zo is het kraamcadeau gelijk klaar om te geven en heeft u er verder niks mee van doen.. Ook voor het leukste speelgoed, knuffels en babykleding bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel de leukste kraamcadeaus en babycadeaus eenvoudig online!
In verband met een magazijnverhuizing zijn wij er even tussenuit.

Met kortingscode 'KORTING2024' krijgt u t/m 12 juli
10% korting op de meeste producten in onze webshop.
(UITGEZONDERD CATEGORIE SALE EN ZAKELIJK)
Dat is leuk shoppen toch?

Vanaf maandag 15 juli zullen wij alle mails beantwoorden en bestellingen
(in volgorde van binnenkomst) gaan versturen.
Dus even geduld, al dat leuks komt zo snel mogelijk naar u toe.
Dank u wel.