De leukste babycadeaus voor de lente

De leukste babycadeaus voor de lente

Eindelijk, het is officieel lente! De vogeltjes fluiten er weer vrolijk op los, de eerste knoppen zitten al in de bomen en ook de zon komt steeds vaker tevoorschijn. Heerlijk dat zonnetje en die wat aangenamere temperatuur. Dit is een prachtige tijd van het jaar om een kindje te krijgen, natuurlijk is dat het altijd. Maar in de lente is het niet te warm en niet te koud en kun je al heerlijke lente wandelingen maken met de kleine.  

Ken je iemand die zwanger is of die net is bevallen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een geschikt lente cadeau voor de kleine of de kersverse ouders. Wij hebben een aantal babycadeaus voor je uitgezocht die perfect zijn voor deze tijd van het jaar om te geven. Echter zijn dit ook superleuke lentecadeaus om aan jezelf te geven als je zwanger bent of als de kleine er al is. Ook zijn deze cadeautjes geschikt voor een babyshower.  

Soggs babysokjes  

De babysokjes van Soggs zijn een uitstekend cadeau voor de lente. De sokjes worden namelijk verpakt in een eierdoosje, hoe leuk is het als het dan bijna Pasen of net Pasen is geweest. Dit is daarom een erg bijpassend cadeau voor in het voorjaar. De Soggs babysokjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren. Zo hebben we een pakketje met allemaal blauwe of roze sokjes. Ook zijn er wit met grijze sokjes en sokjes in allerlei kleuren, deze zijn perfect voor als het geslacht nog niet bekend is, op een babyshower bijvoorbeeld.  

Keptin Jr. knuffeldoekje 

Knuffeldoekjes zijn altijd een uitstekend cadeau, of dit nou voor bij een geboorte is of een babyshower. We hebben verschillende knuffeldoekjes van Keptin Jr. Zo hebben we ook hele bijzondere knuffeldoekjes van dit merkje. Dit zijn de bondifly knuffeldoekjes speciaal voor prematuren. Deze bestaan uit twee knuffeldoekjes in de vorm van een vlinder. Met deze twee doekjes kun je dan afwisselen, de ene keer ligt er eentje bij mama en de andere bij de baby. Zo kan de baby in de couveuse lekker liggen met de geur van mama bij zich. Een supermooi kraamcadeau dus bij een vroeggeboorte en als de baby nog even in het ziekenhuis moet blijven.  

Bestel deze lentecadeautjes online  

Bij Babykadowinkel.nl vind je al deze leuke babycadeautjes die perfect zijn voor in de lente. Het zijn vrolijk gekleurde cadeautjes die je kunt geven bij een babyshower, een geboorte of een bekendmaking van de zwangerschap. Deze cadeautjes kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat tegen de scherpste prijzen. Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!      

    24-03-2020 09:38