Babycadeau mogelijkheden; december 2020

Babycadeau mogelijkheden; december 2020

Babycadeau mogelijkheden; december 2020

De feestdagen komen er aan en dat betekent cadeautjes voor iedereen! Vooral in deze gekke periode is het belangrijk om te denken aan de dierbare mensen om je heen. Wie zou jij willen verwennen? En wie verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Het krijgen van een baby in deze tijden is anders dan we gewend zijn; we mogen niet veel kraamvisite ontvangen en er wordt geadviseerd zo min mogelijk contact te maken met anderen. ‘Even lekker knuffelen’ zit er niet in maar gelukkig kunnen we een baby en haar ouders toch verwennen met een prachtig en praktisch babycadeau. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je baby, kleinkind of neefje/nichtje? Dan hebben wij voor jou een bom van inspiratie voor babycadeau mogelijkheden tijdens de feestdagen! Lees snel verder, want Babykadowinkel.nl heeft misschien wel hét perfecte babycadeau waar jij naar op zoek bent.
 

Leukste kerst babycadeaus

Kerstmis is het uitgelezen moment om een prachtig cadeau te schenken aan familieleden. Is er afgelopen jaar een nieuw familielid geboren? Vergeet hem/haar dan ook zeker niet, want zeker in deze bijzondere tijden kunnen we allemaal wat extra liefde gebruiken! Maar wat is nou het perfecte cadeau voor jezelf, een aanstaande- of kersverse papa of mama tijdens de feestdagen? Wij geven jou een aantal opties die wij zelf erg leuk vinden!

Krasposter cadeauset
Wanneer jij op zoek bent naar een uniek en persoonlijk babycadeau, zit je met de Milestone Krasposter cadeauset altijd goed! Deze cadeauset bevat een prachtige krasposter in A2 formaat waar allerlei belangrijke mijlpalen van de baby wordt bijgehouden. Eerste stapjes gezet? Kras de gouden laag weg en noteer de datum.  Zo sta jij écht even stil bij alle mooie momenten van jouw baby. Daarnaast zijn alle posters volledig beschrijfbaar waardoor jij moeiteloos de naam, geboortegegevens, groei en andere bijzonderheden bijhoudt. De Milestone krasposters zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en worden geleverd in een luxe cadeau- en bewaarkoker. Bovendien geef jij met deze cadeauset niet alleen een prachtige krasposter maar ook een babymutsje en monddoekje! Deze kun je bedrukken met de naam van het kind en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kortom, een super uniek en waardevol geschenk voor de feestdagen!

Kerstknuffel cadeauset
Met deze cadeauset maak jij een baby extreem gelukkig. Een knuffel is in de beginjaren ‘een vriend voor het leven’; een zachte knuffel waar een baby zeker de eerste jaren niet zonder kan. Deze kerstknuffel Beer Bella is een superleuke en extreem zachte vriend van het merk Happy Horse. Daarnaast is het t-shirtje van de knuffel volledig in kerstsferen welke verkrijgbaar is in meerdere varianten, met en zonder een gepersonaliseerde bedrukking. Naast de unieke kerstknuffel bevat de cadeauset een monddoekje. Dit monddoekje is van topkwaliteit en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit prachtige geschenk wordt gratis voor je ingepakt, zodat jij uitstekend bent voorbereid op de feestdagen!
 

Eenvoudig online te bestellen bij Babykadowinkel.nl!

Wil jij een krasposter of kerstknuffel cadeauset bestellen voor de feestdagen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Houd er wel rekening mee dat de levertijd vaak rond de feestdagen iets langer is. Ben jij benieuwd naar de verschillende opties of wil jij toch nog even verder kijken? Bekijk dan snel onze Kerstips pagina voor dé meest unieke babycadeautjes! We beschikken over een breed assortiment waar voor iedereen een geschikt babycadeau tussen zit. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een prachtig en praktisch cadeau voor je baby, kleinkind of nichtje/neefje!
 
    15-12-2020 14:45