Leuke ideeën voor een origineel kado voor een pasgeboren baby
In onze webwinkel kunt u leuke ideeën op doen voor een origineel kado voor een babymeisje of babyjongen. Wij bieden u namelijk een ruim assortiment aan hele leuke babyspullen. Een indruk van wat u zoal bij ons kunt bestellen:

Veel van onze producten kunt u van naam en/of geboortedatum voorzien. Dit gaat dan met name om de producten van textiel en van hout. Voor de producten van textiel kunt u gebruik maken van onze unieke borduur of bedrukservice. Op deze manier kunt u uw baby kado voor een meisje of voor een jongen van een wel heel origineel tintje voorzien. Wij borduren of bedrukken naam en/of geboortedatum in verschillende kleuren en lettertypen op het textiel. Dit kunt u aangeven wanneer u het baby kado bestelt.
In onze webwinkel kunt u gemakkelijk bestellen. Daarnaast betaalt u met iDEAL, zodat u uw originele baby kado altijd op een veilige manier kunt afrekenen. Uiteraard zijn er nog enkele andere mogelijkheden om te betalen.
Neem snel een kijkje in onze webwinkel voor een origineel baby kado voor zwangerschap. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd info@babykadowinkel.nl met ons opnemen.